Super Netto - Super Netto / Bardaks, personāla pienākumu nepildīšana

Iepērkoties Suteneri veikalā Jēkabpilī Rīgas ielā, bieži nākas saskarties ar dažām nepatīkamām situācijām. Galvenā situācija ir tā, ka zālē valda bardaks šī vārda vistiešākajā nozīmē. Pie gaļas stendiem mētājas veikalā avīzes, plauktos ar. Garšvielām vajadzīgo garšvielu atrast ir grūti, jo cenu zīmes saliktas kur kura.
Vietā, kur jābūt groziņiem, mētājas avīzes un ir bardaks. Groziņus nākas ņemt no kasēm, kur rindas ir izveidojušās vismaz 7-9 m garas.
2017. gada 29. aprīlī manis novērotā situācija pielika punktu tam. Kas notiek veikalā.
Es saprotu, ka pārdevējiem ir grūti, bet viņi strādā klientu apkalpošanas sfērā, kur jāievēro zināmas normas. Šodien bija sajūta, ka strādā tikai divas darbinieces tikai pie kasēm. Un nostāvēju 20! minūtes rindā. Saruna ar citiem pircējiem, viņi nav apmierināti ar šī veikala pārdevēju darbu.

I Inna 29.04.2017

Komentāri (4)

veesaa007 29.04.2017

Hmm, bet ja tās divas kasieres aizietu kārtot zāli, tad jau kasē neviena nepaliktu. Tad kas ir labāk? Varētu padomāt, ka darbinieki ir vainīgi pie tā, ka nepietiek personāla.

T tipu tapu 30.04.2017

Sterilā, nomierinies, tur tiks galā arī bez tava dievišķā padoma: d

K Kauns 29.04.2017

Ja kaut kas neapmierina,sūti CV un parādi kā ir jāstrādā.

alergologs 02.05.2017

Varēji palīdzēt tām nabaga pārdevējām un vismaz avīzes savākt :(

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes