ProRmotors - ProRmotors/ Krāpšana, slikts servis

bija problēma ar kvadraciklu Suziki ltr-450, dzinēja kaut kas.
Piezvanīju uz ProRmotors, noskaidrot vai viņi uzņemas labot tadu kvadraciklu, atbildēja man ka jā,
ka labo visu un visu zina, prot, utt.
Es aizvedu teica ka ir rinda jāuzgaida, gaidīju 3 nedelas tad man zvana uz saka ka ir jamaina cilindrs un virzulis,
es prasiju kapec ta notika, ka sabojajas, teica ka braucu bez ellas , kam es nepiekritu un teicu ka vienmer parbaudu ellu un ka vis bij akartiba.
Es prasiju vai nevajag labāk parbaudit tur visu , lai nebutu ta ka es uzlikšu jaunas detaļas un pēc briža atkal bus problema tadi pati, man teica ( Raimonds)
ka viņš labi zina šitos dzinejus ka ir pats ar tadiem kvadricikliem braucis utt, ka man tikai jānomaina tas un vis bus kartība. es piekritu lai maina.
Pagaja vel 4 nedelas zvana saka ka kvadracikls ir gatavs, es laimigs braucu pakaļ , samaksaju ap 750eiro.
Atvedu majas , saku braukat , pa mežu. nobraucu kadas 2m/st, atkal apstajas dzinejs, es nelaimigs vedu atpakaļ kvadraciklu, par kuru tiko samaksaju nemazu naudu.
es atvedu Raimonds teica ka apskatis kas tur ir, un zvanis, ( Protams vinš nezvanija un neko neskatijas) . Pagaja 1 men, es zvanu prasu kas ar kvadraciklu, un Raimonds saka, ka javed uz metal lužniem , ka sudigs , ka man nepaveicas ar kvadraciklu.utt.
es prasu vai tu paskatijies kas tur par problēmu, ka tu taisi tadu secinājumu .?!
vinš teica ka nē, jo nav jegas utt, es teicu lai skatas , es samaksāju nemazu naudu , es gribu zināt kur tagad problēma. Pagaja vel 2 nedeļas vinš saka ka jāmaina dzineja galva, jo bija nomiris ellas suknis!
( Ellas suknis nomira jo netika izmazgāts dzinejs no metala skaidam , kad tika mainits virzulis ar cilindru)
Raimonds protams teica ka tur nav viņu vainas, utt, vienkaši man sudigs kvadracikls ka vinš to teica.
Labi , tika man vis atkal nomainīts salikts , samaksāju ap 900 eiro , savācu kvadraciklu . atbraucu majsa,
Pirms darbinot parbaudiju ellas limeni , vis bija ok , iedarbinaju , saku braukt , pēc kadam 30 min izdomāju vel parbaudit ellas limeni, saku parbaudit, a tur nav ella.
Jo ella izsteceja no dzineja apakšas kur skruvejas klat ellas kanals, jo bija norauta vitne, un skruve tikai vienkarši iebasta.
Es dusmigs taja paša diena aizvedu kvadraciklu atpakaļ.
Saku prasit ka ta var iedot kvadraciklu no kura tek ella ara, uz ko atbild mehaniķis ka vinš domaja ka turesies un bus labi.
Es biju šokets , biju gatavs iedot pa galvu par tadu atbildi. bet turejos, man apsolija ka izlabos to vitni, ka rit varu braukt pakaļ un vis bus ok.
Atbraucu nakamaja diena, skruve jau ir pieskruveta ella itka netek, ( BET ES NEPAMANIJU KA VINI SKRUVEJA IEKŠA LIELAKU SKRUVI UN UZSTAISIJA LIDZ AR TO PLAISU DZINEJA KORPUSA !!! )
Es savacu kvadru, atbraucu majas, iedarbinu izbraucu visu parbaudu, ika normali, nobraucu 4m/st, parasas kaut kada skaņa dzineja,
es saprotu ka neka laba tur nav , noliku kvadraciklu garaža, un nebraucu vairs, un labot ari nevedu , jo uz ProRmotors, vairs negribeju griesties..
Sagaidiju decembri, un viens draugs ieteica labu moto servisu. Es panemu aizvedu kvadraciklu, jau pec 3 dienam vis dzinejs tikai izjaukts, un izjaukšanas procesa tika uznemtas bildes, kur var redzet ka stradaja ProRmotors.
Meistari ir šoka kad redzeja kas tur notiek , pirmais jautajums ko viņi man uzdeva kurš man laboja kvadraciklu!
Dzineja pietruka detaļu,
nepareizi bija salikts, saskruvets, nepievilktas skruves,Nepareizi noregulets .
iekša pilns ar metala skaidam. ( dzineju viņi man nemazgaja, visi metala skaidas ta ari tur bija vienmer palikušas)

UN jau pec pirma remonta pie ProRmotors (Raimonda) es biju pamanijis ka kvadracikls slikti darbinas, ko ,mam teica Raimons, ka starters iet uz beigam, BET izradas ka man ir deformets , vai ielocijies, ( Kolenval ) ,
un starterim bija vienkarši gruti iegriest dzineju .!
Es esmu atdevis lielu naudu prormotora, es biju gatavs maksa jebkuru sumu, jo es gribeju tikai braukt ar savu kvadraciklu.
Negribetos lai vel kadam moto cienitajam, ta notiek, Bet ja vedisiet uz ProRmotors, jums ta notiks,
Jums labos kadus 2 men, jo teiks ka ir rinda tur daudz cilveku jau gaida utt, Jo vienkaši viņi nemak labot!!
NEIESAKU NEVIENAM, LABAK AIZVEDIET UZ LABU SERVISU , UN BUS VIS KARTIBA. !!!

N nd34 04.01.2017

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes