www.sudzibas.lv Panda Taxi Nekad nepasūtiet Pandu uz lidostu, jo viņi vnk NEIERADĪSIES pakaļ pasažieriem

Panda Taxi - Nekad nepasūtiet Pandu uz lidostu, jo viņi vnk NEIERADĪSIES pakaļ pasažieriem

Nekādā gadījumā neiesaku šo kompāniju! Dienu iepriekš pasūtīju taksi uz lidostu uz konkrētu laiku un apstiprināju, ka kavēties nedrīkstu. Operatores atbilde bija – jā, viss būs kārtībā. Nākamajā dienā, tikai 10 minūtes pirms izbraukšanas, pienāca ziņa, ka mašīnas nebūs! Zvanot centrālei, man pavēstīja – gaidiet. Es jautāju, cik ilgi gaidīt? Atbilde bija: "Gaidiet!". Precīzi sarunāt nav iespējams, jo viss esot atkarīgs no tā, cik mašīnas uz to brīdi būs tuvumā un brīvas. Konkrēti pasūtīt uz konkrētu laiku nav iespējams, taču, veicot pasūtījumu, neviens par to nepaziņo. Citiem vārdiem – pasūtīt var, bet mašīna vienkārši neatbrauks vispār. Ja pasažieris ir vietā, kur nekursē sabiedriskais transports un tuvumā nav citu taksometru, cilvēks paliek iesprostots bez iespējas nokļūt uz lidostu.

Bet vislielākā drāma ir tā, ka ziņa tiek saņemta tikai 5 - 10 min pirms tam, kad jau mašīnai būtu jābūt uz vietas. Zvanījām vairākas reizes, bet dāma visu laiku atbildēja, ka gaidiet, bet cik ilgi jāgaida, nebija iespējams no viņas uzzināt.

Tas ir milzīgs risks – nepaspēt uz lidmašīnu, zaudēt biļeti, maksāt atkārtoti, maksāt par nomas mašīnu lieku dienu pa tukšo, viesnīcu tāpat. Tā ir pilnīga bezatbildība un negudrība, diletantisms no Pandas puses - loģiskās domāšanas, izpratnes un elementārās atbildības neesamība.

Mēs ar šo kompāniju braucām 20 gadus, šādi vēl nebija bijis, varbūt paveicās. Tas, ka nav iespējams pasūtīt uz precīzu laiku, netika komunicēts. Vairs nebrīnāmies, ka citas kompānijas vēlas viņus iznīcināt un google maps ir Pandai nepareizs telefona numurs un viņi paši nerūpējas par to, lai sakārtotu šo jautājumu.

Uz PANDU paļauties NAV iespējams. Turieties no šīs kompānijas pa gabalu, ja Jums ir svarīgs savs laiks!
Labprāt pievienotu šeit sarunas Audio ierakstus, bet tas nav iespējams.

Papildināts Niv 11 st atpakaļ

www.pandataxi.lv mājaslapā ieejot un palasot tekstus, nostāju, redzot milzīgo skaitu ar elementārām gramatikas kļūdām, rodas iespaids, ka kompāniju darbina pirmo klasīšu skolnieki, kam nav nekādas sajēgas, ne par toni, kā vērsties pie saviem klientiem, ne par formu, kādā visam būtu jābūt noformētam, lai radītu profesionālu iespaidu. Šķiet tekstus ir rakstījis sevišķi senīls cilvēks. Kaut vismaz būtu vērsušies pie kāda, kurš profesionāli ir spējīgs redzēt situāciju kopumā un vismaz noformulēt to korekti vārdos. Pašiem nav kauna rakstit, ka viņi ir profesionāļi, kaut dzīvē nav spējīgi elementāri ierasties norunātajā laikā.
Diletantisms sit šeit augstu vilni!

N

E edgars1235 6 st atpakaļ

Kāda vēl panda, tas uzņēmums jau sen ir bankrotējis.
Tu naudu arī vēl jo projām noguldi "Banka Baltija"?