www.sudzibas.lv K Senukai Krāpšana. Preču bojājums

K Senukai - Krāpšana. Preču bojājums

Vēlos padalīties ar savu pieredzi un arī noskaidrot, kā citiem ir bijis līdzīgā situācijā.
2026. gada 8. augustā iegādājāmies SIA “Kesko Senukai Latvia” Cēsīs veikalā jaunu robotizēto putekļsūcēju. Pirkums tika noformēts ar Inbank līzingu.
Pēc tam, kad aizvedām putekļsūcēju mājās, jau pēc aptuveni 2–3 stundām to pārbaudījām un konstatējām, ka nedarbojas mazgāšanas funkcija. Tīrā ūdens tvertne bija pilna, taču ūdens netika padots uz mazgāšanas sistēmu. Mēģinājām pārbaudīt visu, ko varējām, bet problēmu novērst neizdevās.
Tajā pašā dienā aizvedām putekļsūcēju atpakaļ uz KSenukai. Veikalā mums paskaidroja, ka preci nevarot vienkārši apmainīt pret jaunu, bet tā vispirms obligāti jānosūta uz diagnostiku. Mums norādīja, ka tas var aizņemt līdz 14 darba dienām vai pat ilgāk, jo prece tiek nosūtīta uz Lietuvu.
Manā gadījumā lielākā problēma ir tā, ka mēs nopirkām jaunu preci, bet tā jau pirmajā dienā izrādījās bojāta, un tagad mums nav ne preces, ne iespējas to izmantot, bet Inbank līzinga maksājumi tik un tā būs jāsāk veikt nākamajā mēnesī.
Pieteikumā lapa vīrs norādīja “apmaiņa vai remonts”, bet mēs vēlamies tieši preces apmaiņu pret jaunu, nebojātu robotu. Es nevēlos gaidīt diagnostiku, pēc tam vēl remontu un beigās saņemt atpakaļ jau remontētu preci, kuru iegādājāmies kā pilnīgi jaunu.
Man ir svarīgi saprast, kā šādās situācijās KSenukai parasti rīkojas un cik ilgi cilvēkiem reāli ir nācies gaidīt diagnostiku un risinājumu.
Esmu arī vērsusies PTAC.
KSenukai Cēsīs, lūdzu, risiniet šo situāciju iespējami ātri. Es nevēlos neko sarežģītu – ja jaunajai precei ir konstatēts defekts, vēlos to apmainīt pret jaunu, nebojātu preci un turpināt maksāt par preci, kuru faktiski iegādājos.

J

D dandalajevsputana22 1 st atpakaļ

Visa pasaule neieredz dandalajev lopu