www.sudzibas.lv IKEA Maldina cilvēkus, lai nopirktu dārgāko.

IKEA - Maldina cilvēkus, lai nopirktu dārgāko.

Gribējām nopirkt kumodi. Skatamies blakus stāv nolikta vēlviena mazā kumode, Izskatijās labi, tāpēc ņēmām abas kumodes. Gaismas tur ir sliktas, pēc skata izskatijās vienādi. Kad mājas jau salikām kopā skats paveras uz to, ka kumodes ir dažādas virsmas. Viena kaut kāda spīdīga otra krāsota. Rakstot uz epastu pasaka- atgriezīsum jums 80% tik atpakaļ. Kāpēc netika nolikta blakus kumode ar vienādu virsmu kā ir lielā kumode? Varbūt tāpēc ka tā spīdīgā maksāja 119€ un mazā 80€? Lai pārdotu dārgāko! 40€ starpība. Nekad dzīvē šo kantori nevienam neieteikšu. Kad tik apčakarēt cilvēkus iesmērējot dārgako.

A

LVDebill 23 st atpakaļ

kraslavietim, ierāvās šķidrais dzeltenizilajās pļūtenēs:D un tagad šamejam ir panika! Neviens DJ palīdzēs, tikai kraslavieša eutanazija

Hardstyle Baby 21 st atpakaļ

Aicinu Latvijas tautu iziet ielās uz PROTESTU. PRET Vienotības un Progresīvo režīmu, kurš nozaga vēlēšanas Rīgā.
Tiekamies visi pie Brīvības pieminekļa 15.jūnijā plkst.15:00.
Kopā mēs uzvarēsim!

LVDebill 20 st atpakaļ

un kraslavieša mamku obligāti pist!

krāslavietiss 1 st atpakaļ

Sveiciens tavai mammai penijai!

T Tautins 1 st atpakaļ

Ikea slikts apgaismojums? Nu tu te brauc galīgās auzās. Man liekas tevi gaida oftalmaloga vizīte

Hardstyle Baby 1 st atpakaļ

Psihiatrs pacientam:
— Kāpēc jūs vienmēr runājat par nāvi?
Pacients:
— Vismaz kāds mani gaida.