www.sudzibas.lv IKEA Slikts serviss

IKEA - Slikts serviss

Šodien apmeklējām IKEA veikalu īsi pirms slēgšanas. Pa skaļruņiem atskanēja paziņojums, ka veikals ir slēgts un apmeklētāji tiek aicināti doties uz kasēm.

Dodoties uz kasi, mans vīrs paņēma divas glāzes ar nodomu par tām samaksāt. Tomēr pie mums pienāca darbiniece un lika doties ārā, atstājot preces turpat. Kad pajautājām, vai vēl varam norēķināties, saņēmām atbildi, ka nē, un vēl piezīmi: “Šis nav privāts pasākums.”

Visvairāk pārsteidza tas, ka, ejot ārā, redzējām, ka pie kasēm vēl bija klienti, kuri mierīgi norēķinājās par saviem pirkumiem. Tāpēc nav saprotams, kāpēc mums netika dota iespēja samaksāt par divām glāzēm.

Šī diemžēl nav pirmā reize, kad šajā veikalā saskaramies ar nelaipnu attieksmi no darbinieku puses. Līdz šim to centāmies neņemt pie sirds, taču šī situācija bija pēdējais piliens.

Pēc šādas pieredzes esam nolēmuši šajā veikalā vairs neiepirkties un arī atteikties no ieceres iegādāties šeit virtuvi. Kamēr klientu apkalpošanas kultūra un darbinieku attieksme nemainīsies, atgriezties neplānojam.

Publisks fuj. Cieņpilna attieksme pret klientu neprasa papildu izmaksas – tikai vēlmi izturēties profesionāli.

K