Fielmann - Обман

Не попадайтесь на мошенничество!
Бесплатная проверка зрения - не бесплатна, хотя ни на сайте, ни при записи по телефону, ни даже при начале процедуры вам об этом не сообщат. Только в финале предложат за результат либо заплатить 20 евро на месте, либо купить очки - иначе даже диоптрии не назовут. Конечно жаль потраченного времени и неприятный осадок остался. Однако есть и плюсы - если знакомство с фирмой начинается с откровенного обмана с их стороны, значит это повод задуматься есть ли смысл с ними связываться впредь. Печально, что в европейской стране остаются в ходу дешевые маркетинговые разводы из 90-х: если fielmann такой акцией и хотели расширить клиентскую базу и сформировать свой положительный имидж, то по факту получили прямо противоположный результат.

05.05.2023

Компания получила уведомление об этой жалобе

J

Fielmann - изначально позиционирует себя как дорогой бренд. Экономщикам 20 евро - там делать нечего. Для вас - Vision Express.

J jeffreychow 05.05.2023

Дело не в экономии, а в навязывании дополнительной платной услуги, что для солидной компании - мелочно.

Cik zinu, ir optikas salonos pārsvarā redzes pārbaude ir bezmaksas, ja iegādājas brilles/lēcas.

Bet nekaunībai nav robežu - ko tu vispār iedomājies, ka visiem pēc kārtas tagad pārbaudīs redzi bez maksas? Ar ģimenes ārsta nosītījumu ej pie poliklīnikas acu ārsta. Tur būs bezmaksas..

J jeffreychow 05.05.2023

Tāpēc es runāju par to - tad viņiem nebija jāreklamē bezmaksas acu pārbaude, tas ir lēts reklāmas triks, kas tikai sabojā uzņēmuma tēlu

Nu un tu neaizdomājies, ka tā nevarētu būt? Varēji vismaz precizēt pirms pakalpojuma saņemšanas.

B Bez_vārds 05.05.2023

Taisnības žmoga - liec tu beidzot cilvēku mierā ar savu kritiku. Nav ko darīt? Aizej pakasīt sev vienu vietu. Visu laiku kritizē kautko un visu laiku kāds cits ir vainīgs tikai ne firma par ko ir sūdzība. Varbūt esi tās firmas darbinieks? Tas nebūtu brīnums. Tāpēc nomierinies.

Būtu paklusējusi, bērnu nīdēja Jeļena.

J jeffreychow 05.05.2023

Godīgi sakot, es pat iedomāties nevarēju, jo esmu pieradis dzīvot tur, kur uzņēmumi augstu vērtē savu reputāciju🤷

Bez vārds (Jeļena) nemaz neesi baigā nekritizētāja. Kā sarkana lupata tev ir sievietes, kas dzemdē un ārzemēs esot zāle zaļāka un debesis zilākas. Tikai nez kāpēc vēl atrodies šeit.

Bet, re kur sūdzējās, ka sieviete viņai neatdod uzdāvinātas dārglietas:

Jēziņ, un šī Bez_vārds sūdzība vispār ir bomba. Izskatās, ka arī tev nav ko darīt. Tā vietā arī varēji pakasīt savu niezošo vietiņu 🫢😏

Good Intentions 06.05.2023

Bezmaksas siers ir tikai peļu slazdā!