www.sudzibas.lv Fielmann Slikts serviss

Fielmann - Slikts serviss

25.08.2025 Nopirku meitai optiskās brilles, bet saulesbrilles komplektā neiedeva, lai gan turpat reklāmas stendā tās apsolītas. Personāls skaidrojumu nesniedza, bet tikai smaidīja... Neiesaku, krāpnieki. Reklāmā norādītās lēcas no 50 eiro ir par vienu lēcu nevis komplektu. Veikals Akropole Rīga.

U

S sudzambibels 2 st atpakaļ

Man pirms 2 gadi bija pozitīva pieredze. Bet pirms mēneša Akropoles filiālē arī neizstāstīja tieši par akcijas piedāvājumiem. Un saulesbrilles no 60eur- par dārgu.

Jebkurā gadījumā Rīgā plazā ir Vizionette (pasaules optika), kur pirms mēneša polarizētas saulebriless nopirku par 20 - 25 eur. un Sinsay nopirku bez polarizācijas pa 1 eur un 3.5 eur.

Aiznesu uz Rīga Plaza fielmannu, kur bez maksas tām pārbaudīja UV aizsardzību. Veikala darbiniece arī precīzi par visām cenām izskaidroja akcijas piedāvājumus, ko neizdarīja Akropolē. Kā arī pastāstīja, ka man vēl esot lojalitātes klienta atlaide dēļ pirkuma, taču to varu pats sev tikai izmantot ne ģimenes locekļiem.

Krāpj visas firmas, tāpēc ļoti uzmanīgi jālasa visi piedāvājumi un kārtīgi par visām niansēm un cenām ir jāizjautā darbinieki.

Akropoles filiālei pašiem jāizskaidro visi akcijas noteikumi ar ierobežojumiem. Tas nav pieņemami, ka klientiem jābūt kā privatdetektīviem, un tos , kuri nav - tos apmāna un izvilina veikt pirkumus bez bonusiem.