DPD - Slikts serviss
Pirms piecām dienām man ar DPD tika nosūtīta paka aptuveni 150 EUR vērtībā. Sūtījums pazuda, un DPD izsūtītājam nespēja paskaidrot, kur tas atrodas.
Vēlāk man tika piegādāta pilnīgi sveša paka, kas bija paredzēta citam saņēmējam. Uz tās skaidri redzams, ka manas pazudušās pakas uzlīme ir noplēsta un pārlīmēta blakus otra saņēmēja uzlīmei. Uz pakas joprojām ir redzami arī šīs personas dati un pilna adrese. Faktiski uz pakas atrodas divas uzlīmes ar divu dažādu cilvēku personas datiem, bet acīmredzot DPD darbinieku šis fakts nav mulsinājis.
Sazinoties ar DPD, vienīgais, kas viņus interesēja, bija tas, kā viņi atgūs kļūdaini piegādāto paku. Uz maniem atkārtotajiem jautājumiem par to, kur atrodas mana paka, kā un kur tā tiks meklēta, konkrētas atbildes nebija. Tā vietā man paziņoja, ka “jautājumi jākārto secīgi”, tātad viņu kļūdaini piegādātā paka jāatdod nekavējoties, bet mana pazudusī paka var pagaidīt.
Mana īstā paka joprojām nav atrasta, un DPD nespēj izskaidrot, kā tās uzlīme nonāca uz cita sūtījuma. Tapat DPD nevar nosaukt termiņus, cik ilgi man būtu jāgaida, kad paka tiks atrasta, viņu vienīgā atbilde ir "gaidiet, ar jums sazināsies". Protams, jau tagad ir skaidrs, ka ne meklēs, ne sazināsies.