www.sudzibas.lv DPD nenormāli slikts servis

DPD - nenormāli slikts servis

Man bija pasūtīts sūtījums no ārzemēm kur serviss nodeva pasūtījumu pie DPD , DPD saņēma pasūtījumu septembrī 22. Datumā un 25. Datumā viņš bija "nosūtīts" bet no šī momenta nebija ne viena zvana vai SMS kuri vismaz brīdinātu kā ir grūtības ar piegādi, pilnīgi nekā, bet ne, nebija nekādas komunikācijas un šodien redzu ka izrādās ka es "atteicos" saņemt pasūtījumu un viņš tiek atgriezts atpakaļ. Tā nav jau pirmā problēma ar DPD (bija salauztas pakas un piegādāta tehnika ar 1-2 cm dziļiem sitieniem uz kastes) bet kad paka vispār neatnāca ir pilnīgi nenormāli.

Papildināts tall_lunar 3 st atpakaļ

Pakas Nr. 03015168236165

Atbilde no DPD Support Pārstāvja atbilde 2 st atpakaļ

Labdien!

Nosūtītājs sūtījumu noformējis ar piegādes veidu uz Paku Skapi. Pakas izmērs ievērojami pārsniedz noteiktos Paku Skapju nodalījuma ierobežojumus. Ja sūtījums ir par lielu vai garu, to nav iespējams ievietot nodalījumā, uz saņēmēja e-pasta adresi tiek nosūtīta informatīva vēstule.
Ja 5 dienu laikā nesaņemam atbildi, sūtījums tiek atgriezts nosūtītājam.

Šajā gadījuma informāciju no Jums saņēmām novēloti, kad sūtījums jau tika atgriezts. Šādos gadījumus apturēt un atkārtoti nodot piegādei sūtījumu nav iespējams.

Aicinām sazināties ar nosūtītāju un vienoties par atkārtotu sūtījuma piegādi.

Ar cieņu,
DPD

Papildināts tall_lunar 1 st atpakaļ

Kādā veidā man vajadzēja uzzināt par to ka no jūsu puses ir problēmas un ka man specifiski ir jāparbauda e-pasts ja nebija ne izzņas ne brīdinājuma par to izsekošanas lapā?

T

T tall_lunar 1 st atpakaļ

Šķiet, ka labākais veids, kā izvairīties no briesmīga servisa un garantēt preces saņemšanu bez bojājumiem, ir īpaši lūgt ārvalstu pārdevējam nodrošināt, lai sūtījumu neapstrādātu DPD.