www.sudzibas.lv XS rotaļlietas Lietotas preces , viena diena divām precēm - braķis

XS rotaļlietas - Lietotas preces , viena diena divām precēm - braķis

27. jūnijā XS Rotaļlietu veikalā nolēmu nopirkt bērnam dāvanu – iegādājos mašīnu ar pulti par 37,99 €. Pēc pāris stundām mājās izpakojām mašīnu, ielikām baterijas, taču izrādījās, ka tā nebrauc ne uz priekšu, ne atpakaļ – tikai griežas riteņi. Padomāju, ka gadās arī brāķi.

Tajā pašā dienā atgriezos veikalā, lai saņemtu naudas atmaksu. Pārdevēja pateica, ka naudu neatgriež, bet varot apmainīt preci. Es nepiekritu un teicu, ka vēlos naudas atmaksu. Tad man teica, ka jāpagaida vecākā pārdevēja. Pēc aptuveni 10 minūtēm viņa joprojām nebija atnākusi, bet man vairs nebija laika gaidīt, tāpēc piekritu preces maiņai.

Pārdevēja jau bija noformējusi atgriešanu un gatavojās izsniegt jauno preci, kad atnāca vecākā pārdevēja un paziņoja, ka viņi preces nemaina. Biju šokā, ka divi vienas maiņas darbinieki sniedz pilnīgi atšķirīgu informāciju. Galu galā, būdama ļoti neapmierināta, aizgāju no veikala ar apmainīto mašīnu, pat nesaņemot čeku par maiņu.

Diemžēl arī otrā mašīna izrādījās ar tieši tādu pašu defektu – tā nebrauc.

Ļoti slikta pieredze gan ar preces kvalitāti, gan klientu apkalpošanu. Neiesaku tērēt savu laiku un naudu šajā veikalā. Serviss ir nepieņemams.

D