www.sudzibas.lv Super Selection - Stirnu iela 26, Rīga cūcība pret darbinieku no darba devēja puses

Super Selection - Stirnu iela 26, Rīga - cūcība pret darbinieku no darba devēja puses

Bija nepatīkams gadījums veikalā. Tā bija arī pirmā reize kad biju šajā veikalā.
Pie kases bija sieviete - kura cik noprotu vēl mācījās jo notika kļūme. sanāca tā, ka iepriekšējo preci nebija ieskaitījusi pircējam pirms mani. Atnāca cita sieviete - un tieši tādā tekstā arī teica - to tu neieskaitīji iepriekšējam pircējam tāpec tev to novilks no algas.
tas tak ir pretlikumīgi un pārdevējiem jau tā algas ir niecīgas, tāpēc vel kaut ko no algas ņemt nost - tas ir drausmas.
Pat nebrīnos, ka tā ir visos veikalos, ka atrod iemeslu nesamaksaāt darbiniekam.
Es uzskatu, ka pret šādiem darba devējiem vajadzētu ierikot sankcijas lai viņi vairs nebūtu darba devēji.

N

M memesupreme122 2 st atpakaļ

Nav pretlikumīgi atvilkt no bonusiem/piemaksām/prēmijām. Ar to darba devējs var darīt kā vēlas.