www.sudzibas.lv Stacionārs Gaiļezers обман и плохой сервис

AtrisinātaStacionārs Gaiļezers - обман и плохой сервис

5.09.2025g. bijam ar sievu pirmaja neatliekama palidziba, bet pagaidam gaidija rindu jau šķiet kaut ka nelabserdiks, bija ļoti daudz klienti kas tikai ienaka un uzreiz vini aizgaja un nesaņema pirmo palidzibu izgaja pex 30 sek - 1.5 min. (tadi paceenti bija ap 4 ) pectam durvis aizcita un bija partraukums 10-15 min. pectam izzauca sievu (viņaj ļoti sapeja kaja pat staigat nevareja ) , bet arsts pateica ka viņaj ari sap kaja un šodien ies pie ģimenes arsna " jums vajag gaidit 5 stundas rengenu jau skaidrs ka kaja nau salausta un pesc 5 stundam vienalga izlaidisim jus pie ģimenes arsta. '' vai tada med. palidziba ir pieļauta ka arst pirmaja palidziba zin mazak ka ģimenes arst ... un sieva aizgaja uz darbu šodien tapec ka viņaj neko nepateica un nekadas tabletes vai vel ko neizrakstija. tagad gaidisim Ģ.Arstu jo ka pateica viņi zin daudz labak ne ka austrumu slimnica pirmaja palidziba. es atvainojos bet agrak (pec 3-5g.) bija daudz ziņošas arsti ne ka šodien !

Sūdzība veiksmīgi atrisināta Skontik22 2 st atpakaļ

Ludzu arstus kas nezin neko nepienemat darba, katrs var ta sutit prom paceentus

S