www.sudzibas.lv Samsung Latvija Slikts serviss, apkalpošana

Samsung Latvija - Slikts serviss, apkalpošana

Vēlos brīdināt arī citus, ka no Samsung Latvija garantija nestrādā. Nopirkām samsung veļasmašīnu,kurai ir divi gadi garantija. Veļasmašīna gāja pusotru gadu. Un nesen sākās liels troksnis pie centrafūgas apgriezieniem. Sajūta tāda ka izsitīs stiklu. Izskatās, ka gultnis beigts. Ir mums čeks. Video par skaņu. Bet te no servisa visu laiku kaut kādas atmaskas. Iztīriet to, izdariet to. Nofilmējiet to istaba lai labāk skaņu var dzirdēt. Ko jūs nopietni?! Kā es veļasmašīnu darbojoties varu nofilmēt istabā lai skaņu labāk varētu dzirdēt. Pilnīgs apsmiekls garantijai. Vai tad tiešām ir tik grūti paņemt to veļasmašīnu un pārbaudīt to gultni. Viņi par video atbildēja, ka veļasmašīna ir pilnībā kārtībā un mēs varam turpināt izmantot. Jo tāda skaņa ir pie centrafūgas beigām. Pusotru gadu tādas skaņas nebija vai arī tiešām es kurlāka esmu palikusi. Nākamreiz izvēloties sadzīves tehniku mājai vairāk neiegādāšos no samsung.

R

D dandalajevsunbigestfankuilo 1 st atpakaļ

drīz pieskries kastrets dandalajevs ar savu saimnieku bigestfan;D

M MMāre 58 min atpakaļ

Nepārsteidz. Pēc telefona pirkuma no viņiem, sapratu, ka vairs tur neko nepirkšu.