Rimi - Slikts serviss
Katru reizi apmeklējot Kuldīgas Rimi HP jūtos kā zagle.
Kopā ar ģimeni regulāri iepērkos šajā veikalā.
Pametot pašapkalpošanās zonu, pie info kases pārdevējas jautā, vai šito noskenējāt, vai par šito samaksājāt u.t.m...
Vienā no reizēm kasiere kopā ar apsargu pie info kases man ejot garām jautāja, vai samaksāju par cepumiem. Teicu, jā, ka čeks palika pie kases, var iet apskatīties.
Šodien atkal situācija. Pabeidzu iepirkties pie pašapkalpošanās, bērns izdomāja, ka vēlās arī suliņu. Paņemu suliņu, dodos pie info, mani aizsūta prom uz pašaplakpošanos un pajautā, vai samaksāju par pamperiem. Atbildu, ka par pamperiem samaksāju jau, man vajadzīga tikai suliņa. Ejot ārā ieslēdzas pīkstuļi. Tā pati kasiere skrien, un saka jums tie pamperi laikam pīkst. Vēlreiz atkārtoju, ka esmu samaksājusi, meklēju čeku, atrdodu, uzrādu, šī man vēl draud, ka sauks apsargu. Par pamperiem samaksāts, atvainošanos nesaņemu, dodos prom.
Visu cieņu protams darbiniekiem, bet tā vietā, lai klačotos pie Info kases, ja apsargi un kasieres veiktu savus darba pienākumus, varbūt katram klientam nebūtu jājautā, vai viņš kautko nav nozadzis.
Nezinu, vai tikai man tā veicās.
Nav vairs nekāda vēlme konkrēto veikalu apmeklēt.