Rimi - Slikts serviss
Labdien!
Vēlos izteikt sūdzību par apkalpošanas kvalitāti Rimi veikalā Ziemeļu ielā 13, Liepājā.
Diemžēl man bija ļoti nepatīkama pieredze ar pārdevēju vārdā Evita. Apkalpošana bija nelaipna un neieinteresēta, kas radīja nepatīkamu iespaidu par veikalu kopumā. Šādas attieksmes dēļ rodas vēlme neatgriezties šajā veikalā vispār. Iepirkos pie pašapkalpošanās kases , pārdevēja Evita sēdēja pie pārstās kases , piegāju lai laipni palūgtu cigaretes uz ko viņa paskatījās dusmīgi uz mani bet neko tā arī neatbildēja , mēģināju vēlreiz taču tas pats . Samaksāju par preci un aizgāju uz citu veikalu pēc cigaretēm . Par šo personu ir daudz ko teikt , ļoti nelaipna un vienmēr neapmierināta .
Uzskatu, ka klientu apkalpošanai jābūt pieklājīgai un cieņpilnai, tāpēc ceru, ka situācija tiks izvērtēta un veikti atbilstoši pasākumi, lai uzlabotu apkalpošanas kvalitāti.
Ak tu vargā dveselīte. Kā tagad pārdzīvosi. Psihalogu nevajaga?
Varbūt nevelies satikties lai varētu Tev parādīt savu vārgo dvēseli , bikses mīzēj ?
Velos gan. Bet vai tev pietiks dūšas. Nepasveicinasu un saksi raudāt...
Neteresu laiku, braucot 200km, lai redzetu tavu asarinu. Normals čalis sadas sudzibas neraksta un nestuči. Vēl jo mazak ja runa iet par sievietēm.
Aizej nokaunies!
Nu tad šodien 17:00 satiekamies pie Ziemeļu ielas 13 Rimi , pie pakomata omniva .
Nu bikses mizēj ? Apdirsies arī laikam ja reiz neatnāci ! Ar muti vien braukt maki anonīmi
Anonimi te nekas nav. Vardu redzi. Tu draudi anonimi. Pat ar sievieti veikala nevari gala tikt. Ja aizbrauktu, tici man ka pat nepienaktu klat ja ieraudzitu.. Varam satikties, pec jaungada. Busu Liepaja.
Pirms draudi kādam vai aicini, jabut parliecinatam loti. Zini tadu teicienu, Nenoverte pretinieku par zemu.
Jauku vakaru un priecigus svetkus!
Tie vēl nebija draudi teicu lai satiekamies un parādīšu Tev savu “vārgo” dvēseli . Ar sievieti veikalā man nav jātiek galā šeit ir sūdzību vieta kur var par to uzrakstīt - tiks galā ar viņu attiecīgās iestādes ! Par maz zini , lai teiktu par pārliecību - pretēja gadījumā mēs tevi nebūtu gaidījuši Pie veikala , lai redzētu vai dirst māki tikai otrpus ekrānam ! Tu jau sevi esi parādījis par zemu pieliekot savu komentāru kur Tev nevajadzētu un pretinieks man neesi itin nekāds tas ir vairāk nekā skaidrs. Jo meitenes mēdz darīt lietas ko darīji Tu “ nokomentējot manu postu “ tātad pēc šī Tu jau neesi nekas un saukt tevi Nekā . Jauku vakaru priecīgus svētkus un ceru ka jaunais gads Tev atnesīs vairāk pašpārliecinātību kā arī nedaudz vīrišķības , lai nav kā sievietei jāsēž un jākomentē posti kuri tevi nav skāruši . Anonīmi ir domāts par nickname ! Ēriks 19 neizsaka itin neko .
Nabadziņš neideva cīgas ārprāts pasaules gals tev laikam bija