www.sudzibas.lv RIMI Ļoti slikts serviss, pārkāpta vispārējā higiēna

Rimi - Ļoti slikts serviss, pārkāpta vispārējā higiēna

Tātad vakar 27/09/2025 ap pulkstens 18:00 (varbūt kādu minūti pirms) - paskatāties kamerā pie svaigās gaļas stenda un piena plaukta.
Gribēju nopirkt sveramo vistiņu. Netāli pie piena plaukta pārdevēja ar spaini uz grīdas, cimdiem rokās un lupatu rokās mazgāja grīdu. Pēc brītiņa viņa redzēja, ka es gaidu pie gaļas stenda - pienāca mani apkalpot. Bet cilvēks nenomainot cimdus jau sāk ķerties pie gaļas, paņēma rokas notīrīja tikai ar papīra salveti. Tiko ar tiem cimdiem tu mazgāji grīdu un tgd ar papīra salveti notīrī rokas un ķersies pie gaļas. Kad es viņai aizrādīju, ka tā nevar - viņa problēmu nesaskatīja - protams, pie tādiem apstākļiem gaļu nepirku. Kā var tā strādāt - tas ir pret visiem higiēnas un anti sanitāri. Es ceru, ka šo gadījumu Rimi vadība izskatīs. Šis veikals atrodas man pie mājām un sanāk apmeklēt gandrīz katru dienu - es paskatīšos vai šis cilvēks pie gaļas vēl strādā vai nē... Šī bija ļoti drausmīga pieredze!

N

M memesupreme 10 st atpakaļ

Iesaku uzrakstīt PVD. Man arī pirms kāda laika bija problēma ar konkrētu Rimi produktu. Pēc tam, kad oficiāli caur PVD tas tika risināts, problēmas vairs nav :)

B Beeronaut 8 st atpakaļ

Rimčikam adrese ir?

N Nauris92 2 st atpakaļ

Nīcgales iela 2

B Bērzlape 4 st atpakaļ

Nja traki aizej paraudi mājas moska kļūs labāk

N Nauris92 2 st atpakaļ

Nu ja tev tas liekas normāli, tad tev ir problēmas! Tas man liekas pārsniedz jebkuras higiēnas un sanitārās normas!