www.sudzibas.lv RIMI Apmuldišana

Rimi - Apmuldišana

Labdien! 23.11.2025.g.posetila magazin Rimi v Kekave. V magazin v roznicu vistavleni shekoladnie konfeti s cenoj 9.99 evro, no s kartoi Rimi skidka 5,49 evro, na cenniki ukazana strana proizvoditel Polija. Cenniki bil prikreplen k samoi korobke i eto bili edinstvennie razvesnie konfeti v eto meste. Kakovo ze bilo mojo udivlenie na kase kogda kassir probil 21.99 evro za kg, a po karte Rimi 17.99 evro. Kassir ja skazal, shto eta ne Ta cena, shto vistavleni...Ja prinesla ei cenniki, na shto ona skazala1, shto ne mozet znat, kto postavil etu cenu i nikto v magazin ne smog otvetit na vopros, skolko ze na samom dele stojat eti konfeti. Hochu skazat, shto magazin obmanivajet ludei, vistavlaja ne pravilnie cenniki i eto ne pervij slucai v Rimi, tipo na duraka, korzina polnaja i pokupatel ne zametit. Ja davno nacala izucat kodi i cenniki i ocen castro ne sootvetstvuet napisannomu. Rabotniki na kontrakt ne idut shtob vijasnit stoimost tovara.

24.11.2025

T

ž žurcis 24.11.2025

Ja davno nacala izucat kodi i cenniki i ocen castro ne sootvetstvuet napisannomu - Taresa, tev ir par daudz brīva laika :D

T Taresa 24.11.2025

Laikam Jus loti bogatij cilveks, ja varat apmaksat, to ko ne perkat.

B Bērzlape 42 min atpakaļ

Kārtējām orkam vis ir slikti