Rīgas austrumu klīniska universitātes slimnīca - Nepieņemama attieksme

Vērsos 19.11.25 nmpuk ar sūdzībām, ka tajā dienā pie stūres izslēdzos, bija 3 stipri sirds pārsitieni, pēc kā bija sinkope. Nmpuk tika ielikts katetrs, ar domu ka veiks CTangiogrāgiju. Tā netika veikta, tika paņemtas tikai analīzes. Neirologs teica, ka liks nodaļā. Pārlaidu nakti izolatorā,jo vietu nebija. Dienu pēc atnāca 2 jaunas rezidentes neiroloģijā, kas paskatījās uz mani un pateica, ka nu tad laidīs mājās. Nenija veikts nekas, ne CT galvai, tikai analīzes. Es jutos slikti, ik pa laikam bija pārsitieni, mani vilka uz kreiso pusi ejot, nelīdzsvars, un apjukuma sajūta.
Tālāk atnāca ārsts, kas bija pārņemis mani observācijā(kolēģis), kas ieklausījās situācijā un runāja ar nmpd atbildīgo ārstu. Tad ieradās neiroloģe, kas apskatīja mani dr. Olga Holodova, kas momentāli lika veikt CT galvai,(bija pagājušas >24h pēc sinkopes) un pēc tā tiku stacionēta 16.nodaļā.
Nodaļā teica, ka taisīs eeg un holteru liks.
Esmu nobijusi nodaļā 7 dienas, nekas no tā netika izdarīts. Tikko veica eeg galvai un plāno laist mājās. (ar ļoti lielām šaubām, ka atbilde no eeg būs).
Nedēļu esot šeit, laist mājās ar neprecizētas ģenēzes sinkopi, manā skatījumā nav normāli. Tad kā man precizēt ģenēzi? Ja pat slimnīcā to nav iespējams izdarīt.
EEG māsa, kas veica izmeklējumu 26.11.25 ap 12.50, izturējās ar necieņu, maksimāli nelaipna attieksme, viss pavēļu veidā ar rupju toni.
Esmu sertificēts ārsts, kas šeit arī ir strādājis, esmu šokā par visu šo situāciju, nelaipnību, vienaldzību.

M