yess.lv

Vēlos atsauksmes par jūsu pieredzi ar šo firmu darbā ārzemēs!

G gaga 25.08.2010

Atbildes (6)

A Aziāte 25.08.2010

jā, ir brrrrrrrriesmīgs apraksts par darbu , šajā pašā saitā... nu nemaz vairs negribās tur braukt ....

G gaga 25.08.2010

Bet esmu dzirdējusi arī labas atsauksmes, jo arī citās vietās, piemēram, pie sezonas darbiem jādzīvo tādās būdiņās un mājās jau reti kurais dzīvojot sezonas darbos. Bet tādi kas strādā viesnīcās dzīvojot normālās istabiņās. Un starpniekam tā kā tā jāmaksā. Ja nu vienīgi pats neaizbrauc uz konkrētu valsti un meklē darbu nevis caur aģentūru bet caur nodarbinātajiem(tas pats kas mums NVA).

A Aziāte 25.08.2010

It kā jau jā, jo īstenībā brauc jau strādāt, ne baigi atpūsties. Trakums. Nezinu, it kā piedāvājums jau labs, gribas pretendēt vai nu uz administratoru vai istabeni. Prasa CV un arī fočeni.

G gaga 27.08.2010

Es domāju, ka nekas briesmīgs tur nevar būt.

H Holande 07.10.2010

Neieteiktu šo mēslu kantori.Pats atbraucu jau augustā.Tagad darba šeit nav un no tā ko stāsta Ingūna ar to rižo lohu,nekas neatbist patiesībai.Vienīgais ko viņai vajag,jūsu 150 eiro.Izmaksas par kempingu kā par 5 zvaigžņu viesnīcu.Tagad kad stunda apmēram 20 nedēļā jāstrādā,uz rokas paliek 50 eiro.Atbraukšu atpakaļ,tai kazai kājas salauzīšu.

I ieva 14.01.2011

citas firmas ir kur dod normalus izremontetus dziwoklus. piju holande caur firmu stipts un tur dewa dziwoklus ar eiro remontu. ari bija atwilkumi, bet algu vienmer maksa laika. par firmu yess, apskatot bildes kadu dziweswietu vini piedawa un ka kawejas ar algam visu pareju tad es tur neieteiktu braukt un pati ar nebrauktu. no firmas yess man pazwanija ceturdien vakara pazinojot ka sodien jabut riga uz parunam un sestdien tas ir rit ir izbrauksana. reali naw iespejams sagatawoties wienas nakts laika.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes