Par kredītiem.

Esmu tādā purvā, ka nezinu, kā no tā izkļūt. Esmu parādā diezgan lielas naudas summas, bet nezinu, kā tās atdot.Strādāju, strādāju trijās darba vietās, alga it kā šiem laikiem normāla, bet esmu kā apburtajā lokā, jo parāds nevis mazinās, bet palielinās. Katru mēnesi cenšos kaut ko nomaksāt, bet pienāk tās draudu vēstules par parādu piedziņu, par nodošanu tiesai. Protams, ka piekrītu, ka aizņemties ir stulbi, muļķi dzīvo uz parāda, bet, ja tajā brīdī to naudu ļoti vajadzēja, bija smagas veselības problēmas. Kā zināms, mūsu valstī ir maksas medicīna. Neviens jau par velti - no labas sirds neko tāpat vien nedara- vismazāk jau nu ārsti.Kā lai dzīvo? Vai vispār ir vērts dzīvot, ja neredzi izzeju no šīs situācijas?

Atbildes (8)

Tiem aizdevējiem jau liekas, ka ļaunprātīgi neatmaksā aizdevumu. Visi cilvēki jau nav vienādi. Es labprāt, bet nav ko. Esmu izmisumā. Būtu ar mieru kaut vai nieri pārdot, ja tā tiktu vaļā no visiem parādiem.

E Edža 14.08.2011

Nevajag tik kategoriski pieiet šai problēmai. PP tikai no sevis tēlo bubuļus, lai tādi kā Tu - uzķertos un viņiem bez maz vai klanītos. Nu un, ka draudu vēstules? Nu un ka summas aug? Tām tāpat pēc likuma vajadzētu kaut kur apstāties. Piemēram, ja esi aizņēmusies 500 ls, šaubos vai tev likumīgi nāksies atdot vairāk par 1100 ls. Ja Tevi māc kaut mazākās šaubas, ka Tev tiek pieprasītas neadekvātas summas, vai arī tās nesamērīgi aug - griezies pie jurista, vai arī pameklē informāciju par fizisko personu maksātnespēju / savām kredītņēmēja tiesībām - tepat internetā ir skaista mājas lapa - http://kreditnemeji.lv/blog/?lang=lv Jebkurā gadījumā, neviens Tevi netaisās ne nošaut, ne spīdzināt. Un jā - piedzinējiem ir izdevīgi novilcināt laiku līdz tiesas procesa uzsākšanai - tiesa piespriedīs summu, kas būs adekvāta - PP ir teju vai likumīgas tiesības pieprasīt arī summu, kas ir neadekvāta - kā saka "ja jau maksā, tad prasam", bet tas nenozīmē, ka tev ir pienākums uz to parakstīties. Tev ir tieši tādas pašas tiesības noteikt vai pieprasītā summa ir adekvāta, vai nav.

E Edža 14.08.2011

http://www.sudzibas.lv/complaints/paus-consults-c17198.html

I Inga 15.08.2011

Paldies par padomu. Tas noderēs daudziem šīs mājaslapas apmeklētājiem. Arī es esmu nonākusi visai smagā situācijā, kad atdot kredītu ir pasmagi, bet cenšos. Vai kredīta piedzinējam ir tiesības zvanīt darba devējam? Ja šīs zvanīšanas dēļ es varu palikt bez darba, tad zaudētāja nebūšu tikai es, bet arī piedzinējs. Vai tā ir ?

E Espn 19.11.2011

Your story was really infomritave, thanks!

D dlwkiwrh 20.11.2011

LOhzRj nfzrahtncvrd

D dcoadyyejko 22.11.2011

gqJtKw , [url=http://zxmtjhlkktep.com/]zxmtjhlkktep[/url], [link=http://hztjfocgmhfq.com/]hztjfocgmhfq[/link], http://qgfiwcuhlxhd.com/

F fqphrrzkpgp 03.12.2011

N9yWuD , [url=http://anmzojuzxggk.com/]anmzojuzxggk[/url], [link=http://bkqorlfbbojd.com/]bkqorlfbbojd[/link], http://nuvoobgzhxas.com/

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes