Par darbu Narvesen vai Plus Punkta

Labdien!Vai tiesham verts tur iet stradat? Masica pa vasaru kamer skola nav gribeja piestradat. Varbut kads ieteiks kuros tiesi Narvesen Riga nav ta fransize vai vadibas attieksme un alga ir normala? Vispar interese par darba apstakliem un veicamiem pienakumiem. Ka ari par tadam lietam ka kompensacija, bonusi, transports, apmaciba. Ka ari noteikti karjeras iespejas. Dikti labi, ja esosi bijusie darbinieki padalitos ar savu pieredzi.Paldies. Ar cienu, Alla.

M milena13 26.07.2013

Atbildes (1)

S SOFA 31.07.2013

Man arī bija TELE2 bet zonas nav daudz kur. Piemēram Olaines novada zonas vispar nav .Pargaju uz Bite, zona laba, rēķini arī ka bija solīts. Vienigais biju arzemes nu tad no bites gan dārgi zvanīt, un vel tev ir jāmaksa par to ka tev zvana un izziņas atnāk.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes