ir verts pariet no tele2 uz bite?

Vairak intwrese mobilais internets telefona..riga,arpus riga...ka viniem ar parklajumu?kurs lieto?

C chezz 21.07.2013

Atbildes (7)

S sandi 26.07.2013

BITEI labāki sakari ārpus Rīgas. Man, reizēm Saulkrastos pie jūras TELE2 neņem. Tad zvanu no Bites. Man divi NR., gan Bite, gan TELE2...Uz kuru sadusmošos, no tā atslēgšos..
Bet internets man TELE 2 labāk patīk (bezvadu).

Ausainītis 28.07.2013

Tele-2 internets ir vislabākais.

L looneylv 30.07.2013

JĀ! MELE DIVI SŪKĀ PAKAĻU... TIK UZ URĻIKIEM UN PENŠIEM VĒL TAS KANTORIS TURĀS JO SAPRĀTĪGS CILVĒKS AR ŠO ZAGĻU UN MEĻU KANTORI NEIELAIŽAS! 100un1 tarifs un hz kādu izvēlēties.. tarifi arī uzcenoti un nedod dievs pazvanīsi kādam kas nav tarifu zonā... burtiski 1ls/min skaitītājs griezīsies...

Zona arī ārpus pilsetām nekāda - labi ja 1 strīpiņa(spēcīgs 2012 gada viedtālrunis rokās), mobīlais internets - 1kbps!
Pārgāju uz biti, braukaju pa latviju zona mazāk pa pusi nekrīt, un vismaz mobīlais internets kaut cik strādā un varu izmanot waze vai ietei facebookā ja sagribās, ā un vienkārši un saprotami tarifi!

P ppoliss 30.07.2013

Es par biti, no tele2 devos projam jo nejedzīgus rekinus sutija,

G gāju garām 09.08.2013

par ko te ir stāsts? man čoms reiz brauca ar mersedesu, bet tad saprata, ka NEDAUDZ par dārgu. Pārgāja uz žiguli un ja nu kas, nopirka arī moskviču. bet tā īsti līdz galam nesaprata, kurš no tiem ir labāks... stāsts turpinās

A Artanis 11.08.2013

Kārtējais izcili bezjēdzīgais jautājums. Tu spēj atvērt pārklājuma karti katra operatora mājaslapā un paskatīties?! Ja esi pārāk tizls, tad ņem un piezvani uz info dienestu un uzprasi par pārklājuma kvalitāti konkrētās apkaimēs un speciālajiem piedāvājumiem un tarifiem.

M MissM 14.01.2014

Bite ir labāka un lētāka.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes