autoskolas

Labdien! Gribu iesākt macīties autoskolā. Vai kads var pateikt cik aptuvēni tas varētu izmaksāt un ieteikt kādu autoskolu?

D Diāna 09.02.2010

Atbildes (5)

K Kristīne 09.02.2010

Nezinu vai vēl tāda pastāv, bet ja pastāv autoskola REDNIS noteikti neej uz turieni..Tur biezi pasniedzējs ir iedzēris. Un arī cita veida naudas krāpšanas šai autoskolā pastāvēja.

E Evelīna 09.02.2010

Te ir īstā vieta kur to noskaidrot ? O, jēēē... Katrs jau parasti mācās, kur viņam visizdevīgāk,nu pēc atrašanās vietas, tak nebraukāsi pa pilsētu no viena gala uz otru .. varu tik pateikt, kur noteikti neej- Fortūna, Autoprieks un Gross, tās ir skolas konveijieri, reklāmas- piekāšanas triks ! Darbinieku kvalitāte visapšaubāmākajā līmenī, nu piemēram, tu gribētu apgūt teoriju, pie itkā pasniedzējas, kura iepriekš ir bijusi bērnudārza auklīte ? vai pie braukšanas instruktora, kurš līdz šim ir bijis vislabākajā gadījumā santehniķis ? Tāda ir minēto skolu realitāte !!!

S Santa 10.02.2010

Kādas muļķības Evelīna! Es esmu mācījusies AUTOPRIEKĀ un varu teikt tikai to labāko! Man trāpījās arī ļoti labs instruktors, kurš māca ar BMW (tāds kā CSDD), un kurš pats ir strādājis CSDD un pieņēmis eksāmenus tur. Eksāmenu noliku ar pirmo reizi, iemācījos nevis vienkārši braukt pa Āagenskalnu uz 40 km/h, bet normāli "atvilkt", tā, ka pēc tam vīrs brīnās, un galvenais - BRAUKT PĒC NOTEIKUMIEM UN SAPRAST TOS!!! Ja ir vēlēšanās varu iedot kontaktus! Un nevajag šeit nomelnot visus!

O Olga 10.02.2010

Bet kas ir par vainu iepriekšējai darba pieredzei? Lai strādātu par pasniedzēju vajag iziet kursus un dabūt licenci CSDD. To var jebkurš ar noteikto braukšanas stāžu. Starp citu, eksāmens ir ārkārtīgi sarežģīts. Un personīgi man vienmēr prieks, kad cilvēkam ir daudzpusīgas intereses un vēlme un spēks apgūt kaut ko jaunu. Vai arī pasniedzējam pirms šis kvalifikācijas jādabū Nobeļa prēmija?

E Evelīna 10.02.2010

Nu skaisti jau, ka Autoprieka darbinieki taisnojas "Santas" izskatā, taču inspektors, kurš padzīts no CSDD pārliecību neizraisa, un starp citu, vai kāds vēlētos iet kautvai pie kosmetologa, kurš iepriekš strādājis par kapraci, vai pie ārstes, kura bija neizdevusies balerīna , ir taču iespēja izvēlēties profesionāļus, kuri ir diplomēti speciālisti, mūsu pašu Tehniskā universitāte sagatavo profesionālus - diplomētus speciālistus automobīļu specialitātē..., un kādēļ gan topošam autovadītājam būtu jāizvēlas dzīves neveiksminieki, kurus algo šīs minētās skolas, jo vnk negrib maksāt algas !

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes