autoskolas izvēle

absveru divas autoskolas ''Unamiks'',''Draugu autoskola'' varbuut varat padalīties pieredzē ar šīm autoskolām,,,kādi pasniedzēji zinu, ka principā visi pasniedzēji,instruktori vai nav kaut kādi slēptie maksājumi...Paldies jau iepriekš

S Saļarka 02.12.2009

Atbildes (5)

E Evelīna 03.12.2009

Kādēļ informācija par autoskolām ir jāmeklē sūdzību portālā, ha ha ha.. Dīvaina pieeja ! Par autoskolu pasniedzējiem un instruktoriem taču informācija ir CSDD mājas lapā !!! Nu varu tikai pateikt, ka tavas nosauktās tālu nav tās labākās, drīzāk esi orientējusies uz slikto galu, bet nu domā pati !

S Solvita 03.12.2009

"Draugu autoskola"viennozīmīgi,CSDD mājas lapā statistika šai skolai 90%, pati pabeidzu un iesaku arī Tev,nenožēlosi,nav nekādi slēptie maksājumi.

E Evelīna 09.12.2009

Zini ? Neticu gan, esmu dzirdējusi pretējo ! Skolai nepiemērotas telpas, smird pēc kanalizācijas.., un tie 90% ir meli, ta'ču katrs pats var apakatīties.. kādēļ tad melot ?

S Solvita 10.12.2009

Evelīna,nu nezinu gan kur tur smirdēja pēc kanalizācijas, viss godīgi,labi izskaidro teoriju un labi iemāca braukt.

E Evijons 06.01.2010

Tak māca braukt ne jau skola, bet instruktors, dauņi !

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes