ELVI - Slikts serviss

Izdomāju pēc nostrādātas darbadienas paņemt maizītes no Elvi pārtikas aparāta, samaksāju (parasti sākumā jāsamaksā 4€ un atlikumu atsūta atpakaļ) un gaidiju savas maizītes kuras līdz manīm tā arī neatnāca, un atlikumu arī savā kontā neredzu :) Ļoti "foršs" serviss, pietam kad tā nav pirmā reize kad serviss pieviļ, vismaz pusi no savām maiņām aparāts nemaz nestrādā, ir problēmas ar termināli, vai mehānisms uzreiz izvēlas tavā vietā ko ēdīsi (kas nav funkcija). Tagad manas maizītes dabūs kāds cits, vai pārdos viņas vēlreiz kādam :) un cerams ka vismaz dabūšu savu atlikumu. Paldies Elvi ka parūpējaties par nakts maiņu darbiniekiem :)

30.11.2022

Uzņēmums saņēma paziņojumu par šo sūdzību

Atbilde no ELVI Latvija Pārstāvja atbilde 01.12.2022

Laba diena! Paldies par Jūsu ziņu. Nesatraucieties, nauda Jūsu kontā tiks atskaitīta, diemžēl tās atskaitīšanas ātrums nav atkarīgs no mums, bet gan no bankas darības ātruma un var aizņemt līdz trim darba dienām (šī informācija ir norādīta arī iekārtas lietošanas instrukcijā). Šo iekārtu darbības mehānisms paredz, ka sākotnēji tiek ieturēta konkrētu depozīta summu un pēc pirkuma summas starpība tiek atskaitīta Jūsu kontā. Tas noteikti notiks arī šoreiz, vienīgi acīmredzot šajā gadījumā tas aizņēmis malziet vairāk laika, nekā Jūs vēlētos. Lai patīkami nākamie pirkumi!

A Anonīms 30.11.2022

Pievienot komentāru bildei

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes