www.sudzibas.lv Ozkaymak Incekum Hotel Slikts serviss, pārvērtēts piedāvājums

Ozkaymak Incekum Hotel - Slikts serviss, pārvērtēts piedāvājums

Viesnīcas 5 zvaigznes ir ļoti pārvērtētas, turklāt ļoti dārgi pret servisu, ko saņēmām. Ierodoties mums ģimenei, 4 personas nebija pat dvieļu numuriņā. Uz pludmali dvieli izsniedz katram tikai par 10€ depozītu. Pludmales krēsli, arī pie baseina visi ir aizņemti jau agri no rīta. Visās ēdienreizēs ir jāstāv rindā apm. pusstundu. Turklāt arī galdu, kur apsēsties bija ļoti maz, vai pat neviena. Ēdiens katru dienu tas pats, vienveidīgs- rīsi, makaroni tikai, pārsvarā remdeni.
Elektrība pazuda bieži pa laikam. Internets ļoti nestabils, pēc elektrības zuduma pazuda uz vismaz pusstundu. Tas darbojās praktiski tikai istabiņā. Ārpus tās un viesnīcas teritorijā pārklājums nekāds vai viena iedaļa. Zem viesnīcas balkona loga, bija jūtama nelāga smaka dažbrīd, turklāt tur viesnīcas darbinieki smēķē regulāri. Esmu ļoti vīlusies viesnīcas servisā, tas neatbilst piecām zvaigznēm ne tuvu. Šovu nekādu, kas domāti pieaugušajiem. Tikai bērniem un turklāt katru vakaru atkārtojas tas pats. Diemžēl foto un video neuzņēma, biju pārlieku šokēta, lai vēl nodarbotos ar iemūžināšanu.

B