Matules un Melkas ginekoloģijas privātklīnika - Neprofesionāla attieksme
Apmeklēju šo klīniku sava ginekologa meklējumos, devos pie Dr. Matules. Diemžēl saņēmu
neprofesionālus un nevaiadzīgus komentārus, ka mans intīmais apmatoiums ir nesakopts un
ka man man jāsāk plānot grūtniecības. Par personīgās dzīves jautājumiem 21 gada vecumā pat nekomentēšu. Apmatojuma funkcija mūsdienās iespējams ir strīdīgs jautājums, bet mani ka pacienti absolūti neinteresē ārstes personīgais viedoklis attiecībā uz manu manu apmatojuma kopšanu, šī lieta nav viņas kompetencē un tas neietekmē ne manu veselību, ne diagnozes vai Veselības stāvokļa noteikšanu. Fakts, ka pieredzējis ārsts nevar pieņemt dabīgu ķermeņa izpausmi un tik vienkāršu kā apmatojums, manī izraisa neizpratni. Lai arī esmu gados jauna sieviete, neuzskatu ka ārstam in tlesības "pamācīt" vai izteikt neprasītu personīgo viedokli attiecībā uz tik triviālu lietu. Atzīmēšu, ka ierados ginekologa kabinetā tīra un pirms tam klīnikas tualetē sakopusies ar mitrajām salvetēm.
Ļoti ceru, ka klīniku interesē konstruktīva kritika, paldies!
Es biju pie Dr.Matules daudz reizes, un katru reizi man viss apmierina. Dr. Matule ir ļoti profesionāla un atrod pareizo pieeju. Es jūtos ļoti ērti ar viņu un nebaidos viņai atvērties. Es kategoriski nepiekrītu atsauksmei.
Es arii audzeeju riktiigu baardu tur un pofig ko taadas aarstes saka!