Latvijas Universitāte - Pasniedzēja Evija Levenšteina, kura uzmācās studentiem ar divdomīgiem tekstiem
Vēlos vērst uzmanību uz pasniedzēju Eviju Levenšteinu, kuras kursa pasniegšana ir zem katras kritikas un jau n reizes ir izteikusi seksuāla rakstura piezīmes Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledžas vīriešu kārtas studentiem, tai skaitā, aicina iedzert vīna glāzi pēc lekcijām. Cik noprotu Evija Levenšteina iet cauri šķiršanās procesam, vismaz likusi to noprast, un tas ietekmē viņas darbu ar mums studentiem. Pirmkārt, var redzēt ka kopš šī gada sākuma viņa ne pārāk labi sagatavojās lekcijām un ar mazu entuziasmu pasniedz tik nozīmīgus tematus medicīnā kā Infekciju slimības, mikrobioloģija u.c. Otrkārt, tas notiek Latvijas Universitātes telpās. Es nesaprotu, vai tā ir pieņemama prakse universitātē. Bet tagad pirms sākas jaunais studiju gads, es vēlos vērst uzmanību par šo problēmu Medicīnas koledžā. Katrā ziņā lekcijas ir zem katras kirtikas un pašai pasniedzējai ir kaut kādas lielas problēmas dēļ kuras zūd uzticība komepteneces novērtēšanā pasniedzējiem, kas strādā Latvijas Universitātē. Mūžīgā aizkaitinātība, nepieņemami piedāvājumi ārpus studijām. Es ceru, ka Latvijas Universitāte šo ņemš vērā, es nevēlos iet par to runāt ne anonīmi ar Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledža vadību, jo iespējams pēc tam lektore, Evija Levenšteina, var vērsties pret mani. Iesaku Ētikas komitejai izvērtēt šo pārkāpumu un pavērot pasniedzēju un veikt viņas darba un attieksmes novērtējumu.
iedod man viņas numuru:D