Komanda24 - Krāpšana
Caur ss.lv sludinājumu pasūtījām 1m3 “auglīgu, sijātu melnzemi”, uz Mārupi, lai izlīdzinātu zemi. 31.07.26. atveda melnzemi, samaksājām 95€. Izlīdzinājām zemi, jau atradām daudz plastmasas papīrīšus, pēc tam naktī lija lietus un parādījās ļoti daudz akmeņi, kā arī ļoti daudz stiklu lauskas (pievienoju bildes). Kad sazinājāmies sestdienas vakarā 1.08.26. ar Komanda24, teica, ka sazināsies ar kurjeru, kurš piegādāja un ar visu tiksim galā. Šodien 2.08.26. mēs nosūtījām papildus bildes ar zemi, kurā redzams, ka visur spīd stiklu lauskas un visur ir akmeņi. Paši tīrījām no stikliem un arī nosūtījām bildes, kurās ir redzami izmēri stikliem. Atzvanīja kurjers, kompānijas vārdā un sāka teikt, ka viņu vaina šeit nav, ka mēs paši esam sabēruši gan akmeņus, gan stiklus un ka atstāšot par mums atsauksmi, lai mums vairāk neko nepiegādā, jo mēs “разводим людей». Situāciju tālāk risināt neviens netaisījās, visu vainu pārmeta uz mums, ka paši esam vainīgi. Pa telefonu runāja ļoti rupji, visu laiku pārtrauca un neatļāva neko pateikt līdz galam, kā arī beigu beigās nomēta klausuli (kā sapratu no citām atsauksmēm, tā jau ir ikdienas praktika- mest nost klausuli)
Zemāk pievienoju foto ar stiklu lauskām un zemi, kurā ir redzams cik ļoti daudz beigu beigās bija akmeņi
Kā arī kompānija nobloķēja mūsu tel. nr.
Neviens cilvēks, kurš zina, ka nav vainīgs šādi nerīkotos, liekat aiz auss) Jūs bojājat tikai un vienīgi savu reputāciju)