www.sudzibas.lv Glamira izstrādājuma garantija.

Glamira - izstrādājuma garantija.

Labvakar. Vēlējos iesniegt sūdzību par izstrādājumu - saderināšanās gredzens ar briljantiem.
Kopš nopirkšanas tas Mani piemeklējis ar nelabvēlīgu saita reklāmu. Proti, kavējās piegāde. No solītās piegādes 12-13.februāris, tas vēl nebij atnācis 26.februārī, jau vēlējos atteikties bet tad tas atnāca apmēram ar 1 mēneša nokavēšanos. Labi, Atnāca, laimīgs, to uzdāvināju.
Bet sūdzība radās to nēsājot. Partnere to ļoti saudzēja, dārza darbos vilka nost no pirksta, tas ne tikai dārgs jo īpašs bet arī cena pietiekoši iespaidīga - gandrīz 2300eiro.
Bet tad, pēc aptuveni 4mēnešu panēsāšanas pamanījām ka 1 akmentiņš izkritis. Ok, nonācām pie secinājuma ka tas jāsataisa un griezos ar jautājumu ar lūgumu gredzenu sataisīt uz ko saņēmu noraidījumu, ka, ja akmens izkritis tad viņu garantija beigusies un pat nepiedāvā variantu sataisīt . Patiesi? Gredzens tūkstošu vērts un 4mēnešu nēsāts ar tādu garantiju? Neprasu taču par velti to sataisīt. esmu ar mieru samaksāt bet atbilde - diemžēl garantijas politika nesniedz pakalpojumu palīdzēt. Tad rodas jautājums, cik labi tiek izstrādājumi ražoti ja, ar to apejies kā ar "jēlu olu" un tas "lūzt".
Biju lasījis nelabvēlīgas atsauksmes par Glamiru, bet nodomāju, nu nē, gan jau par tādu cenu izstrādājums būs kvalitatīvs. Tad es tagad esmu tādā pat pozīcijā ka vēlos rast risinājumu.
Ar cieņu, Andrejs. mob.telefons - 292 7575 8, e-pasts: [slēpt]@inbox.lv

Papildināts Andrejs_Kalvāns 3 st atpakaļ

lūdzu ļaut labot info ar nepieciešamību izņemt dokumentus kur pieejaama info par bankas datiem no publiaksās apskates

A