Bolt Food - Krāpšana

11.05 pasūtījām ēdienu no McDonald caur Bolt food. Kurjers pasūtījumu atveda, diemžēl mēs nepaspējām atbildēt uz telefona zvanu un kurjers aizveda pasūtījumu prom. Cik zinu situācijā, ja pasūtījums ir apmaksāts, bet klients neatbild, tad pasūtījums ir jāatstāj pie durvīm. Mēs samaksājām 33€. Kad sazvanījām kurjeru, viņa atcirta, ka mēs neatbildējām un tagad tā ir mūsu problēma. Uzrakstījām atbalstam aplikācijā, viņi atbildēja, ka pasūtījums atzīmēts kā piegādāts. Uzrakstījām uz bolt epastu. Tur laipns darbinieks Ričards mūs laipni pasūtīja un novēlēja lielisku dienu. Nu ko Bolt zaudēja 2 klientus, iespējams Mcdonals arī.

A

krāslavietiss 5 st atpakaļ

Tjotja ar Ričardu dabūja paēst uz 33 eur

T taisnīgatiesa 4 st atpakaļ

i kāds tolks no tava komenta, mudazvon?

krāslavietiss 2 st atpakaļ

I kāds tolks no tāda maza vibļudjonka, kā tu? Bet mamma tača katru rītu tev tīra zobus ar sprogainajiem matiem. Tālāk jau zini, ka supersmaids atsver visu :D. Pārperētais :D.

1 19ERIKS19 4 st atpakaļ

Slikti zini. Ja neesi noradijis, ka jaatstaj pie durvim, tad neatstas neviens. Paša vaina vien ir.

A Antons S 4 st atpakaļ

Es pats par kurjeru braucu un vienmēr pasūtījumus nogādāju klientam, pat ja viņš ir norādījis nepareizu adresi un es velti esmu izbraucis pusRīgu.