www.sudzibas.lv BITE Krāpšana slikts servis

Bite - Krāpšana slikts servis

Ja gribat problēmas izmantojat bites pakalpojumus. Jūlijā pārslēdzu tarifu uz Neierobežots Baltijā. Cena 22.97 eiro. Šodien Septembri saņēmu pirmo rēķinu 32 .27 eiro! ? Iespējams tik pie bites. Vēl augustā paliku bez interneta vienu vakaru saņēmu SMS ka esmu izmantojis visus GB. Kā tas iespējams ja tev neierobežots internets? Esmu bites klients 25 gadus. Klienta numurs. 3716096. Šodien biju Riga Origo bite. Kad teicu ka pāriešu pie cita operatora man draud ar sankcijām? Pievienoju foto

Z

W woxiks 5 st atpakaļ

Tapēc kad jums ir 2 numuri.

Z Zix 2010 5 st atpakaļ

No tā sen ateicos. Nebiju nemaz tādu pakalpojumu izvēlējies. Tagad kad aizgāju uz salonu izvēlējos pakalpojumu un prasīju kāda būs mēneša maksa atbildēja 22.97 eiro.

Andris Sa 5 st atpakaļ

pec attela jums pagaidam vel ir 2 numuri, otro neatsledza, tapec tads rekins, par pirmo samaksaja 22.97 + pvn, par otro 9,30 + pvn

Z Zix 2010 5 st atpakaļ

Papildus informācija. Kopējā summa apmaksai par augustu 39.05 cm

( ( ͡❛ - ͡❛) 4 st atpakaļ

Jums jau teica, ka otrs pakalpojums Jums NAV slēgts. Par to joprojām maksājat 11.25 Eur katru mēnesi, tāpēc arī tāds rēķins. Rakstiet iesniegumu par otra numura slēgšanu. Būs jāmaksā par pilnu mēnesi (tādi bites noteikumi), taču turpmāk ietaupīsiet 11.25 EUR.

Z Zix 2010 3 st atpakaļ

Kas teica? Man bija 2 pakalpojumi? Kāda sakarā? Ja ar tā kāpēc es paliku bez interneta 20 datuma? Internetu man dtsledza vakarā jo esmu parterejis internetu! Man tak neierobežotais

Z Zix 2010 3 st atpakaļ

Pirms tam man nebija nebija neierobežots internets. Un nekad nebija 2 maksājumi. Domāju ka viņi man nepiesledza neierobežoto. Kādēļ tad man saka pienākt SMS ka esmu patērējis mgb un internets tiks atslegts?

Vai tā mana vaina?

( ( ͡❛ - ͡❛) 33 min atpakaļ

Jums rēķins ir sastādīts par DIVIEM pieslēgtiem pakalpojumiem DIVĀM DAŽĀDĀM Sim kartēm. Pārbaudiet, kuru no SIM kartēm izmantojat internetam. Bet jebkurā gadījumā, Neierobežotajam nevajadzēja būt 27.79 Eur (ar PVN).

Ceru uz bites atbildi