Bite - Naudas izspiešana
Mani sazvanīja klientu apkalpošana ar jaunu piedāvājumu, kurš nemaz nebija labāks kā mans pašreizējais. Pie viena vēlējos noskaidrot, kādus pakalpojumus izmantoju, un izrādās pie interneta un telefona papildus pieslēgta kaut kāda vīrusu aizsardzība (par šo jau biju iepriekšējos sazvanos teicis, ka man nav nepieciešams uin lai atslēdz)... Vienojāmies ka šoreiz beidzot slēgs viņu nost. Nākošajā dienā ievēroju, ka mājas internets ik pa brīžiem pazūd un tas turpinās vairākas dienas. Pēc dažām šādi pavadītām dienām nolēmu sazvanīt BITI lai noskaidrotu kāds ir interneta pārrāvumu iemesls. Teica sekojoši - mēs nezinām, bet varam nosūtīt ekspertu ceturtdienā uz 8iem (neizstāstot vai tas ir rīts vai vakars). Meistars ierodoties secina - nekādu bojājumu kastē nav - esam paši savā dzīvoklī bojājuši interneta vadus un tāpēc neiet. Tā kā interneta vads manā dzīvoklī iet aiz grīdas līstēm biju šaubīgs par speciālista slēdzienu. Ne mums peles dzīvoklī, ne esam pārbīdījuši mēbeles lai kaut kas plīstu. Izsekojot visam vadam secinājums vienkāršs - nekādu pārāvumu nav!
Īsāk par BITE "pretvīrusu aizsardzību" - ja atslēgsi vari rēķināties ar mistisku veidu kā no Tevis tiks piedzīta nauda. Tuvaķā laikā lūgšu viņus paskaidrot kādi bijuši iemesli kāpēc internetam bijuši pārrāvumi un kuri mistiski paši no sevis pārrgājuši neilgi pēc tehniķa vizītes (maksas).