Bistro Noonbox mēģinājums apkrāpt kasē. - Krāpšana, kasē, pazemošana.

Pirms vairāk kā nedēļas. Iegādājos pusdienas. Kasē skaidri redzēju maksājamo summu, bet čekā tā atšķīrās, no kartes bija noņemta lielāka summa. Viņa man neiedeva čeku. Kad to paprasīju, man niknā tonī tika pamests čeks. Izejot ārā konstatēju, ka summa nesakrīt.
Devos atpakaļ uz bistro, kur pārdevēja melniem matiem, kurai patīk mākslīgās skropstas, uz manu iebildumu par nepareizu summu čekā, mēģināja mani psiholoģiski pazemot un nostādīt par muļķi, norādot, ka es izdomāju. Beigās naudu atgrieza.
Pēc negatīvas atsauksmes par šo gadījumu, atsauksme tika izdēsta, bet viņa man atvainojās un kļuva kulturāla.
Esmu intraverts cilvēks. Un esmu novērojusi, ka Latvijā, bieži šādus cilvēkus mēģina apmuļķot. Naivi tā domāt.
Nākamreiz izsaukšu policiju.
Bail iedomāties, ko šādi cilvēki, var izdarīt intravertam bērnam. Psiholoģiski ietekmēt, apmuļķot, pazemot un droši vien iebiedēt.

E

M Mīlulītis 10 st atpakaļ