Autoskola Einšteins - Krāpšana

Ļoti ļoti neiesaku. Lai nu kura autoskola,bet lūdzu tie kas lasa šo sūdzību saprotiet,ka ļoti reti kurš noliek šajā skolā eksāmenus braukšanā. Nē nu jā,viss bija ideāli, skolotāji ļoti laipni,forši ,tikko kā tiku pie nezin no kurienes izrauta skolas braukšanas eksāmena tā viss. 3reizes liku un nenoliku tikai dēļ mazām sīkām kludinam,piekasijas pie visa. Pirmajā eksāmenā vispār teica,ka neko vispār nemāku un lai eju mācīties vēl un vēl. Bet labi tas tā...nesaprotu kopš kura laika ir skolas braukšanas eksāmeni un ka pēc katra nenokartota eksāmena man jāmaksā vēl par nodarbību plus vēl nākamais eksāmens. Tas ir vienkārši wtf...aizgāju uz citu skolu un mani uzreiz pēc parbaudes brauciena pielaida pie csdd un pateica ka viss ir ideāli vēlētos atgriezt visu savu naudiņu atpakaļ kas ir vairāk kā 1k,ja būtu iespējas pierādīt ka šie krāpjas es ganjau atgūtu kādu daļu vismaz. Nevienam neiesaku iegrūst šeit naudu.

G