Autoskola Einšteins - Pilna B kategorijas apmācība
Godīgi sakot, nezinu kā ir Bavā, bet ir būts Presto un Einšteinā (kur arī apmācības pabeigtas 2 mēnešu laikā). Manas piecas kapeikas:
Ja man kāds pajautātu, kurā autoskolā viņam pieteikties (un man ir jautājuši) - es saku visur, tikai ne Einšteinā. Protams, var apsveikt viņu digitalizāciju, teorija un video tiešām super, var redzēt, ka ir ieguldīts, bet ne instruktoros. Visi viņi ir OK, bet diezgan neieinteresēti strādāt ar cilvēkiem, kas sāk no nulles. Konstantie pasīvi agresīvie komentāri, liela aizkaitināmība un balss pacelšana augstā tonī, nav ok. Un protams, patīk pavilkt garumā. (Jā jā ir test drives, bet par to jau arī ir jāmakasā). Lasīju gan sliktas atsauksmes par Normundu Vīļumu, tāpēc devos pie viņa uz nodarbībām piesardzīgi, bet viņš izrādījās viens no jēdzīgākajiem, ieinteresēts lai kursants arī kaut kad nonāk līdz tam eksāmenam, nevis met liekus apļus.
Nē nu, principā jau var tur mācīties, tikai ej ar auto vadīšanas priekšzināšanām, citādāk vienkārši būs emocionāli un finansiāli ļoti bēdīgi.