Autoskola Einšteins - Krāpšana
Sveiki, Vēlos izteikt neapmierinātību ar autoskolas “Einšteins” teorijas eksāmenu organizēšanu un norisi. Kā students, kurš godprātīgi ir apmeklējis nodarbības un gatavojies eksāmenam, esmu saskāries ar vairākām problēmām, kas, manuprāt, ir nepieņemamas mācību iestādē.
pirmkārt, teorijas eksāmena jautājumi eksāmenā būtiski atšķīrās no tiem, kuri tika izmantoti nodarbību laikā un mācību materiālos. Tika iekļauti jautājumi, kuri iepriekš netika skaidroti vai pat pieminēti, kas rada sajūtu, ka eksāmena mērķis nav pārbaudīt zināšanas, bet gan “iegāst” studentus.
otrkārt, eksāmena norises tehniskais nodrošinājums bija nepilnīgs – sistēma bieži “uzkārās”, bija kavēšanās ar ielādi un dažkārt atbildes vispār netika reģistrētas. Tas ir nepieņemami, ņemot vērā, ka eksāmens ir maksas pakalpojums, un no tā iznākuma ir atkarīgs studentu turpmākais apmācību process.
treškārt es nezinu nevienu citu autoskolu kura uzskata ka cdd mājas lapas izmeiģinājuma tests ir novecojis un tapēc ir jāabonē autoskolas mājas lapā teorijas izmeiģinājumu testus kuri izmaksā 10 eiro
Lūdzu izvērtēt šo situāciju un uzlabot teorijas eksāmenu organizāciju, lai nodrošinātu godīgu, saprotamu un tehniski atbilstošu vērtēšanas procesu.
Labdien!
Paldies, ka veltījāt laiku, lai dalītos ar savu pieredzi. Jūsu atsauksme mums ir nozīmīga, jo tā sniedz iespēju izvērtēt, kā uzlabot mācību procesu un stiprināt to, kas studentiem ir svarīgs. Mēs augstu vērtējam katra studējošā ieguldījumu un uztveram šādas ziņas ar vislielāko atbildību.
Par teorijas eksāmena jautājumiem
Pirms laika CSDD būtiski pārskatīja CSN testu jautājumu saturu – no ~800 jautājumiem palika aptuveni 200. Tas samazina iespēju studentiem vispusīgi sagatavoties, izmantojot tikai CSDD piedāvātos izmēģinājuma testus, jo jautājumu apjoms ir ierobežots.
Tādēļ esam izstrādājuši Einšteins CSN testus, kuros apkopoti vairāk nekā 1500 jautājumi ar mērķi veicināt plašāku izpratni par ceļu satiksmes noteikumiem, ne tikai mehānisku jautājumu atcerēšanos.
Turklāt mūsu testu sistēma automātiski uzsver jautājumus, kuros students kļūdās, tādējādi palīdzot mērķtiecīgāk apgūt sarežģītākās tēmas.
Svarīgi piebilst, ka šo testu izmantošana ir brīvprātīga, un mēs to piedāvājam kā papildus iespēju tiem, kuri vēlas uzlabot sagatavotību teorijas eksāmenam. Mūsu mērķis ir veicināt studentu izpratni un panākumus.
Jāņem vērā, ka CSDD teorijas eksāmena jautājumi noteikti nebūs pilnīgi identiski tiem, ar kādiem studenti sastopas mācību laikā autoskolā vai, piemēram, trenējoties ar mūsu piedāvātajiem Einšteins CSN testiem. Tie ir tematiski līdzīgi un pielāgoti, lai maksimāli pietuvinātos eksāmena formātam, tomēr jautājumu formulējums vai detaļas var atšķirties. Šāda pieeja ir apzināta – tā nav ieviesta, lai radītu grūtības, bet lai pārbaudītu izpratni, nevis tikai atmiņu.
Brīnišķīgs salīdzinājums ir ar skolu vai augstskolu mācībām – mēs apgūstam tēmu, mācāmies saprast un pielietot, un tad eksāmens kļūst par tā saucamo zināšanu pārbaudījumu, kurā tiek noskaidrots, cik labi spēj orientēties situācijās, ne tikai reproducēt faktus.
Arī teorijas eksāmenā mērķis ir nevis "iekalt atbildes", bet saprast un pielietot ceļu satiksmes noteikumus reālās situācijās, kas vēlāk veido drošus un atbildīgus vadītājus uz ceļa.
Par tehnisko nodrošinājumu eksāmena laikā
Mēs patiesi atvainojamies, ja eksāmena norises laikā esat saskāries ar tehniskām problēmām. Šāda pieredze neatbilst mūsu kvalitātes standartiem, un mēs noteikti to vēlamies risināt.
Šādas situācijas mūsu praksē ir reti sastopamas, taču katrs gadījums mums ir svarīgs. Būsim pateicīgi, ja sazināsieties ar mums, lai varam noskaidrot detaļas un pārliecināties, ka līdzīgas problēmas neatkārtojas. Mēs esam pieejami: [email protected] vai +371 20 60 20 50.
Par teorijas testu izmēģinājumiem un abonēšanu
Lai gan CSDD izmēģinājuma tests ir pieejams plašai sabiedrībai, tas nav personalizēts vai pielāgots katra studenta vajadzībām. Tieši šī iemesla dēļ Einšteins CSN testos ir iekļauta adaptīva sistēma, kas ļauj koncentrēties uz jomām, kur nepieciešama lielāka uzmanība.
Tāda pieeja, kurā sistēma analizē rezultātus un palīdz stiprināt konkrētās zināšanu jomas, pašlaik ir pieejama tikai mūsu autoskolā. Testu abonēšanas maksa (10 EUR) ļauj mums uzturēt un pilnveidot šo rīku, taču – vēlreiz uzsverot – tā nav obligāta, un katram studentam ir iespēja izvēlēties sev piemērotāko mācību metodi.
Mēs vienmēr cenšamies nodrošināt mācību vidi, kas ir saprotama, efektīva un studentiem draudzīga. Liels paldies par Jūsu atsauksmi – tā palīdz mums turpināt attīstīties un pilnveidot mūsu piedāvājumu.
Ar cieņu,
Autoskolas “Einšteins” komanda
Jautājumi nav jāiezubrī, bet jāsaprot. Tāpēc, kad skolā esi izcilnieks, bet augstskolā izmet no budžeta viens un divi un tavu vietu aizņem tādi tupeņi, kā es, atceries, ka ir jāmācās, nevis jāzubrī! CSDD braukšanas eksāmenā mīl, kā sidara kazas izčakarēt. Ko tur darīsi ar tādu pieeju?
Piekrītu Jums uz eksāmenu laiku parādās safabricēti 60 jautājumi un drīkst 2 kļūdas.Kaut gan Csdd testus tu nokārto visus ,un kādu citu autoskolu testus arī ar pirmo.Šos nepateiksi un tad maksā ragā.Un tālāk arī netiec un tiesību ieguve nespīd šajā autoskolā.Ne viss ir tik skaisti kā reklamē.Intresē tikai Jūsu naudiņa ne Jūsu tiesību ieguve.Vienigais Lauris kā instruktors super pacietīgs-paldies viņam.Bet citādi neiesaku šo autoskolu j,a gribat tikt pie tiesībām un braukt.