www.sudzibas.lv VIRŠI-A Nauda samaksāta, benzīna nav!

Virši-A - Nauda samaksāta, benzīna nav!

Labdien! 25. maijā iebraucu DUS Virši Mārupes ielā 57, lai uzpildītu degvielu. Skaitītājs griežas , naudu skaita... Samaksāju , nobraucu malā un redzu , ka benzīna nav ! Samaksāju pa tukšo . Malači Virši , zināt kā krāpt cilvēkus. Jauna shēma? Pierādīt taču neko nevar. Svētdienās priekšniecības taču nav , ko gribat , to darāt. Ceru ka vadība rīkosies un šādus darbiniekus atbrīvos no darba. Ja vien šāda rīcība nav iepriekš sarunāta.

R

PTAC jaziņo.

krāslavietiss 13 st atpakaļ

Ir jāziņo Evikai Siliņai. Viņa noteikti palīdzēs. Tik skaista, gudra un laba mums premjere!

latv Debill 13 st atpakaļ

evika ir m*uka, akkurāt ka tav esk*rt-s*filis-mamka

krāslavietiss 13 st atpakaļ

Tu par mūsu mīļo, augsti godājamo premjeri tā atļaujies runāt?

latv Debill 13 st atpakaļ

pist pist pist pist pist kraslavieti

krāslavietiss 13 st atpakaļ

Tu ko? Evika šo visu lasa un pārdzīvo! Tu vari aizvainot mani, bet nekad nedrīkst runāt tā par godājamu sievieti!

latv Debill 13 st atpakaļ

bla laba bla, nemaz nelau p*ista kraslavieša p*istos murgus

krāslavietiss 13 st atpakaļ

Lasīju rakstu, kur Evika atzīst, ka mums ir ļoti stipra tauta. Esmu lepns par mums visiem.

pistā kraslavieša saimniece:D

krāslavietiss 13 st atpakaļ

Uztaisīji ar foto šopu. Es neticu, ka mūsu premjere uz ko tādu ir spējīga. Atvainojies viņai!

B burkšķu purkšķis 4 st atpakaļ

tika izdrazta agresorvalsts galvaspilsetas kinostudija. latvanijem jaziin tautas varonus.

latv Debill 13 st atpakaļ

p*ist kraslavieša mamku = goda darbs

krāslavietiss 13 st atpakaļ

Evika pat domā, kā risināt demogrāfijas jautājumus. Kāds malacis!

beigts kraslavietis = labs meslojums

krāslavietiss 13 st atpakaļ

Evika cīnās par to, lai mēs spētu dzīvot drošībā!

sūtīt krāslavieti Krievijas kuģa virziena = goda darbs

krāslavietiss 13 st atpakaļ

Premjere arī cīnās par to, lai Latvijā būtu vieglāk nodarboties ar uzņēmējdarbību, iesaistot valdību. Malači!

Virši 13 st atpakaļ

Labdien!
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām! Lūdzu, atsūtiet vairāk informācijas par notikumu - pirkuma laiku un pirkuma informāciju uz [slēpt]@virsi.lv un mēs operatīvi ar Jums sazināsimies, lai atrisinātu šo situāciju.

latv Debill 13 st atpakaļ

dar ko var bet kraslavieti jap*š

latv Debill 13 st atpakaļ

d-e-n-a-c-i-c-e-t kraslavieti = labi padarīts darbs

latv Debill 13 st atpakaļ

sūtīt krāslavieti lopu vagonā uz kautuvi = labs darbs

latv Debill 13 st atpakaļ

deportēts un nokauts kraslavietis = labs meslojums, un pasaule atbrīvota no ļaunuma

latv Debill 13 st atpakaļ

kas varbūt labāks par noj*atu un be*gtu kraslavieti = nekas

kraslavietis + lopu vagons = sekmīga deportācija

krāslavietiss 13 st atpakaļ

Premjerministre stāstīja, ka FICIL ikgadējais "Sentiment index" palīdz saprast, kādās jomās Latvija neaug un ko vajag "darīt labāk".

latv Debill 13 st atpakaļ

krāslavietis griezt r*kli = labs darbiņš

krāslavietiss 12 st atpakaļ

Viņa arī uzsvēra, ka valdība ļoti nopietni pieiet FICIL pārskatiem un arī rīkojas atbilstoši tiem.