www.sudzibas.lv Vidlauči vai Laucakmens Sia Negodprātīgi uzņēmēji

Vidlauči vai Laucakmens Sia - Negodprātīgi uzņēmēji

**Gada lielākā vilšanās. Neiesaku nevienam!**
Vidlauči vai Laucakmens Sia.

Par 170 eiro diennaktī mums tika izīrēta krasta māja, kas neatbilda ne aprakstam, ne normāliem dzīvošanas apstākļiem. Ieradāmies kā ģimene ar trim bērniem, taču jau no pirmā brīža mūs sagaidīja nelaipna attieksme – gados vecāka kundze ar pārmetumiem par to, ka esam atbraukuši.

Kad beidzot tikām mājā, bijām patiesi šokēti. Telpas bija netīras, nekoptas un neaprīkotas dzīvošanai. Bērnu istaba bija ļoti netīra un tajā bija zirnekļu tīkli, mājā valdīja drūma un nepatīkama atmosfēra, bet virtuvē nebija nedz aprīkojuma, nedz elementāru trauku. Pēc mūsu lūguma tika atnestas divas netīras krūzes un nazis, taču nebija pat iespējas tos nomazgāt.

Sapratām, ka šādos apstākļos ar bērniem palikt nevaram. Sazinājāmies ar izīrētāju un lūdzām atgriezt samaksātos 170 eiro, jo piedāvātais īpašums būtiski neatbilda tam, kas tika solīts un aprakstīts kā ģimenei piemērota atpūtas māja.

Saņēmām kategorisku atteikumu ar pamatojumu, ka māju tajā dienā vairs nebūs iespējams izīrēt citiem. Tomēr rodas jautājums – vai tiešām ir pieņemami piedāvāt viesiem naktsmītni šādā stāvoklī? Mēs mērojām vairāk nekā divu stundu ceļu, cerot uz mierpilnu ģimenes atpūtu, taču rezultātā saņēmām tikai vilšanos, iztērētu laiku un finansiālus zaudējumus.

Šādu attieksmi pret klientiem un šādu naktsmītnes stāvokli nevaram ieteikt nevienam. Pirms rezervējat šo vietu, iesaku rūpīgi izvērtēt, vai vēlaties riskēt ar savu atpūtu, laiku un naudu.

Z

L Lauču akmens 3 st atpakaļ

SIA Lauču Akmens
Labdien! Vēlamies precizēt, ka šī sūdzība neattiecas uz SIA Lauču Akmens.
Lai gan atrodamies blakus un mūsu nosaukumi ir ļoti līdzīgi, Lauču Akmens un SIA Laučakmens Vidlauči ir divi dažādi uzņēmumi.
Lūdzam, vērtējot atsauksmes, pievērst uzmanību uzņēmuma nosaukumam, lai nerastos pārpratumi.
Paldies par sapratni un mīļi gaidīsim ciemos Lauču Akmenī! 🌊