AtrisinātaValsts nodevēji Policijas strādā Pedofiliem cilvēktirgotājiem kukuļņemšanam - Valsts nodevēji Pedofili strādā Pedofiliem cilvēktirgotājiem.
Valsts nodevēji strādā Pedofiliem, cilvēktirgotājiem,kukuļņemšanam ,par pedofil cilvektirzniecību, strādā narkomāniem, Policijās priekšniekam M.Zaķim Par attalgojumiem Verdzības legālas Pedofil cilvēk tirdzniecības legālas. Valsts struktūras strādā vieni valsts nodevēji. Strādā bērej jaucēju slepkavām (Dirsa dirsu mazgā) 2000-2026 šādi strādā.
Life imprisonment is a form of criminal punishment in which a person is deprived of their liberty for the rest of their life or until pardoned. Life imprisonment is imposed for serious crimes, such as murder, aggravated child abuse, rape, espionage, treason, drug trafficking, human trafficking, and grand larceny, which can be aggravated by theft or robbery resulting in the death or serious bodily harm of another person. Mūža ieslodzījumi,valsts nodevības ir kriminālsoda veidi, kurā cilvēkiem tiek atņemtas tiesības uz brīvību līdz dzīves beigām vai apžēlošanas brīdim. Mūža Ieslodzījumi tiek piešķirti par smagu noziegumu izdarīšanam, pie tādiem pieder, ļaunprātīgas, izmantošanas, spiegošanas. 100kāršas Valsts nodevības teātris,prokurores pienākumu neizpilde noveda ,pie turpmākajam bēršanam klāt, pienākumu neizpilde pie cilvēk tirdzniecībam situācijām, "Nenoveda ,nepiekā ," narkotiku pielietojumiem , zaļosanam,visāda veida bēršanam klāt.! krāpnieciskiem nolūkiem lielos apmēros. Vervēšanas - 100kāršai cilvēk tirdzniecības situācijam. 100kārš Traffiks. "(Traffics,braukt tā ,lai izbraukt , mantiskās intereses,naudas - veidot mīnusu)"Mākslīgi veidotas ,nepatiesas liecības."Māksligi telefona zvani, Vervēšana, nolūko personu kā potenciālo upuri. Piemēram Policijas priekšniekam M.Zaķim Verdziba un narkotiku jaukšana klāt būs legāla - ja policijas priekšnieks neatpazīs ša veida narkotikas- iesniegums par verdzību narkotiku jaukšanu klāt tiks norādīts - un verdzība būs legāla - ja policijas priekšnieks nezinās ši veidā narkotikas,jeb policijas priekšnieka maks netiks papildināts. Vervēšana ietver maldināšanu un varas ļaunprātīgu izmantošanu. Vervēšana notiek caur neformāliem un formāliem tīkliem izmantojot personiskām attiecībam, atriebībam, mantiskām atriebībam ,atriebībam Sociālajos tīklos. Tiešsaistes reklāmas, ļaunprātīgam izmantošanam krāpnieciskām darbībam. Vervēšana - ļaunprātīgai izmantošanai , piespiedu darbiem un cilvēk tirdzniecības riskiem, darba ņēmēju vidū. Atkārtotām cilvēk tirdzniecības situācijam nozīmē ,personas ciestie materiālie objektīvie kaitējumi īpašumiem un zaudētas darba samaksas. Un nemateriālo, nemateriālo (piemēram , subjektīvu ,fizisko,psiholoģisko,zaudējumu). Zaudējumu atlīdzināšanai, Ir administratīvā,finansiālie atbalsti,Cilvēk tirdzniecības upuriem, kuri nespēj vai nevēlas palikt mērķa valstī vai nevēlas atgriezties savās izcelsmes valstī. Notiek ,kad persona izkļūst no vienas cilvēk tirdzniecības, situācijas pēc ,kā nokļūst citā cilvēk tirdzniecības situācija! "Vervēšanas procesa laikā, mani mantiskie zaudējumi pieauga,kā arī nepatikšanu skaits. Vervēšanas laikā, cietu ne tikai es ,kā arī apkārtējie cilvēki. Vervēšana tika veikta mantiskiem un krāpnieciskiem nolūkiem. Vervēšanas rezultātā ieguvu sev kaunu, kā arī lielu mīnusu dzīvē, sociālajos tīklos, biznesa internet biznesa ,kā arī saruka iespējamo ,iespēju skaits,kā arī man tā arī citiem.Lielākā daļa strādaja manam mīnusam , Vervēšanas rezultāts nelabvēlīgs. Mīnus elektrotehnikas ,sabojātas mantas ,apģērbi, priekšmeti ,veikti pirkumi."mainīti dargi telefona numuri"aizšmucēti visi numuri" Notrieca mani piedzēries ar automašīnu un iesniegumu uzrakstīja uz Manim,ka sabojājis auto. Īsumā ,nelabveļi cenšas sabojāt visu un visur un mīnus ir visur. - Noformēti kredīti - - Automašīnas, - CSDD mīnus bez manas klātbūtnes - - Sabiedriskajos transportos- - Man ,kā arī Latvijas valsts kasē. Sabojāti svētki, neievērotas Latviešu tradīcijas! Nelabvēlīgi komentāri. Manu datu pielietojumi ,bez manas ziņas māksligī veidoti datu pielietojumi,nodarīti ,bojājumi. Personiski nodarījumi,aizvainojumi, Sabojātas ,bildes,video. Atvērtas spēles, sociālie tīkli, atvērti Banku konti bez manas klātbūtnes apzagti -7 septiņi banku konti - Swedbank , Revoluts Bankas konti atvērti bez manas ziņas , nozagti laimesti no kazino ,veikti zaudējumi kazino caur nobloķētiem kazino paysera Banka 2022. 10 martā nobloķēti kazino interneta Nīderlande,bet 14 martā atskaitīti 20eiro atpakaļ saistībā ar nobloķetiem Casino ⛔skaidra nauda. Bet dzīve 🤖🤖🦻🦻⛔ Laida spēlet +- - 4000eiro Nauda no bankas kontiem. + Ar robotu izdzēru apmēram 100 g absalūt Vodkas -pēc tā Jokeri atslēdzos uz 6 stundām "garšīgs dzēriens" - pamodos maka, dokumentu nav 🤖⛔izsauca Valsts nodevējus jeb policijas darbiniekus. Iepūt "Trubīņa 1.92" "Laba trubiņa" bet bez robota nedzertu. Aizveda uz policiju nezinu neredzēju nelasija pat ko parakstīju .Mans datu pielietojums, tika veiktas pretlikumīgas darbības, piemēram aizņemās naudu no maniem profiliem.Makslīgi Atvērti sociālie tīkli,ēpasti! Saziņas līdzekļu programmas! Man to nezinot. No man zināmiem cilvēkiem. aizņēmas naudu Visu ,kas pastrādāts nezinu. "Sūdzībās,valsts nodevības,policijās vērsas vairāk kārt,pienākumu nepildīšanas mantiskiem, mantiskiem un krāpnieciskiem nolūkiem. Policijas pienākumu neizpildes ,nopietnībās neuztveres,noveda pie pretlikumīgam, mantiskām darbībām. "Vervēšanas laikā bezspalīdzības izmantošanas laikā. Pēc noraidītiem iesniegumiem vairākiem atteikumiem. Netika veikta arkārtas palīdzība,tika veiktas darbības kas noveda pie lielākiem zaudējumiem! Viens policists iedeva man iesnieguma lapu uz mājām ,lai iesniegumu mēģinu uzrakstīt tur. Tā ,kā vervēšanas bezpalīdzības izmantošanas laikā. Rakstīja iesniegumus Valsts policija - Vairāk kārt elektroniski.! Valsts policijas iesniegumi tika noraidīti vairāk kārt.! Saistībā ar mūža Ieslodzījumiem. Versas ar sūdzībām KNAB! Kā arī citu valstu struktūrvienības ,Raktīja iesniegumu uz Amerikas Savienotajām valstīm. Kur iesniegumus sekmīgi pieņēma. AR mūža ieslodzījumiem. Sūdzības KNAB zvani uz Amerikas policiju tika veikti pēc noraidītajiem iesniegumiem. Viena vietā iesniegumu pieņem ,otrā noraida. Termini "Sūdzības iesniegšanas Izskatišanas mehānismi. Sūdzībās KNAB. Citu valstu policijas ,Eiropas , Beļģijas Parlamenta! Socialajiem mēdijiem! Lai norādītu uz jebkuras tiesas vai ārpustiesas procesu Valstī,kā arī ārpus tās. Ierosināt sūdzības par ar uzņēmējdarbību saistītu, Cilvēk tiesību - parkāpumiem, vervēšanas parkāpumiem, tika veikti ,pieprasot tiesiskās aizsardzības līdzekļus no Valsts. Pēc vairākiem noraidītiem Iesniegumiem Vērsas Amerikas policijā.Kur iesniegumi sekmīgi pieņemti. Pēc pieņemta iesnieguma " Vervēšanas laikā manu problēmu skaits pieauga. Vervēšanas bezpalīdzības laikā , sabojāta M. D piederoša Automašīna. Domāju ,lai slēptu pedofilu , cilvektirzniecības pēdas, Policijā lika rakstīt atdzīsanos! Policija brauca ciemos vairākkārt pie manis pēc manis,lai ierastos policijā, Pieprasīja advokātu. Ar kuru netiku pat aprunāties. Pēc ,kā viena diena atbrauca Policija ,ziņoja majore Vēlas aprunāties. Devos šortos mugursoma tāka taisījos uz dārzu. Ar advokāti netika veikti dialogi. Aizveda pa taisno uz tiesu.! Uzsvēra tikai uz manu vainu. Uzskatu , krāpnieciskām darbībam. " "Šokolādītem jeb 100kāršam traffikam *" Pēc atbrīvošanas no izalatora, devos pie majores, Uzrādiju pieņemto iesniegumu FBI ,pirms sabojāta auto un video - "effects of scolopamine" Uzrādiju ,ka esmu apzagts,netika veiktas nekādas darbības. Tika veikts viens Jautājums! Vai kautko "Filmēju" Atbildēju,Nē.! "Un Uzņēma bildi ar pieņemto iesniegumu FBI. Uzskatu mantiskiem un krāpnieciskiem Tāka, Automašīnas,traktori viss maksā bargu naudu,šoreiz vēsturiska nauda. Iespējams mans mīnus palīdzēja krāpniekiem,kā arī mans mīnus varēja izvērsties pret mani,kā arī cilvēktirzniecības upuru var kļūt vairāk . Taka visiem interesē mani valkāt pa automašīnam, sabiedriskajiem transportiem.uzskatuka nēsmu informēts par visam krapnieciskām darbībām. Sajūtas tādas ,ka ģimenei liek to darīt amatpersonas. Mans skatījums ,Izskatās pēc viena ļoti liela Valsts nodevēju,krapniecības teātra. Iespējams "vervē ne tikai mani, taisnību nezinu." Iespējams izbraukt uz mīnusa! Norādu , Rēzeknes tiesa notika" vervēšanas laikā " Nodarītie noziegumi bij,pastrādāti , sastrādāti AR armijas un ķīmijas vielu pielietojumu krāpnieciskiem nolūkiem!Uzsveru,Uzskatu "Šokolādītem 100x jeb 100kāršam traffikam*" iespējams to sastrādaja, Cilvēktirgotāju palīgi,tāka tajā laikā ,biju pie cilvēktirgotājiem! Daļa no cilvēktirgotājiem tika aizturēta! Saskatu tikai krāpniecību! Informēja par Olimpisko karogu! Uz mana vārda uzvārda! 2018-2020-2022gada. Saskāros ar valsts nodevību. Īsumā apraksts saistās AR mūža ieslodzijumu Latvijā. ! Sazvērestības netrūka, varēju nonākt nepatikšanās... ""AR ļoti skaistu fonu"" Dzīve turpinās viss priekša. Uzsveru, Norādu! patēvam automašīnu aizticis nebūtu! Tāka noziegumus savām rokām nedaru." Krapniecība nav beigusies, Teātris turpinās" Motīvu ir ļoti daudz ! Norādu ,ka noziegumi tiek nodarīti pret mani! Jūs vēršat visu otrādies! Krāpniecibas notika ļoti daudz visos virzienos! "Vervēšanu tika pārkāptas visas - cilvēk tiesības ,precizešu tika ignorētas visas cilvēk tiesības, Ar motīviem ,pretlikumīgam darbībam. Pazaudēts ,neatgriezeniskiem nodarījumiem, personiskiem nodarījumiem ,neatgriezeniskem ,nodarījumiem neatgriezeniskiem aizvainojumiem! Laiks! Pazaudēts , "PERSONISKAIS LAIKS"! Velti iztēreta,izniekota,ižšķiesta ,krāpnieciskam darbībam nauda,kā arī laiks. Velti iztēreta pretlikumīgam darbībam nauda ,krāpnieciskām darbībam. Aizskarta privāta dzīve - precizēšu nekādas privātas dzīves!Sniegtas nepatiesas, krāpnieciskām darbībam liecības,māksligī veidotas liecības. Teātris turpinās. Ja pārskatīt visus,parkāpumus, visu likumdošanu,darba būs ļoti daudz. Uzsveru ,Latviešiem un citu valstu parstāvjiem par nodarītajiem zaudējumiem un kaitējumiem ,nodarītajiem noziegumiem.! AR mūža ieslodzījumiem būtu maz! Domāju ,roundabouti,jeb apļveida krustojumi Mēģina izbraukt Uz mīnusa ,kā arī uz sēžam vietas !.!🔥🚥 Uzsveru par valsts nodevību sistēmu struktūra.!?Mūža ieslodzījums ir kriminālsoda veids, kurā cilvēkam tiek atņemtas tiesības uz brīvību līdz dzīves beigām vai apžēlošanas brīdim. Mūža ieslodzījumui tiek piešķirti par smagiem noziedzīģiem nodarījumiem! pie tādiem var piederēt ,slepkavības izdarīšanas, bērnu ļaunprātīgas izmantošanas, spiegošanas, valsts nodevībam, narkotiku tirdzniecībam, cilvēk tirdzniecībam, krāpšanam lielos apmēros, kā arī slēpsies aiz slimībam.dzīves situacijām! Dienesta stāvokļiem. Personiskām atriebībam, ko par vēl smagākiem noziegumiem padara "zādzības, laupīšanas. Bezpalīdzības izmantošanas laika,Dienesta stāvokļa izmantošanas,Pazīšanas ,iepriekš pardomātiem atriebību ,motīviem! Uzsveru ""Traffiks un Cepurēm" Sabojāta vēsture.! Norādu manis izmantošana, Norādu uzsveru ,par sabojātu vēsturi ,Vēsturiskiem pārkāpumiem, sautīgos nolūkiem .!" Man nav ne laika ne vēlmes staigāties pa policijam,valsts nodevēju kantoriem, par makslīgi izveidotām situācijām" Uzsveru Man šie teātri ir pieriebušies.! Uzsveru - par Ar muža ieslodzījumiem , domāts līdz nāvei.! Šiem krāpniekiem ,ļaundariem būtu par maz. Policijas bezatbildības,laikā , vervēšanas laikā , aizturēja mani ,par nodarītajiem ,noziedzīgiem nodarījumiem kurus nebūtu veicis.! Kā rezultātā mīnus ir vēl lielāks , sabiedriskajos transportos ,dienesta automašīnas! Īsumā uz visa. " Izraktītas sautīgiem nolūkiem zāles , no kurām nav nekāds jēgas! "Vervēšanas procesa procesiem, un zāļu pielietojumu procesiem,zāļu lietošanai nav nekādas jēgas!" - Zāļu pielietojuma process ,var izvērsties pret mani ,kā arī nepareizu zaļu pielietojums var sabojāt veselību vēl vairāk. Paldies par - 7 Mēnešiem zaudēta laikā tur! Par nepatiesas liecībam , Par nodarījumiem ,kādus nebūtu veicis"" Fons bij patiešam ļoti labs" Uzskatu ,lielāka,brīvība bij tur nekā,cietumā! Uzskatu zāļu pielietojums turpmāk nav nepieciešams! " konverti,"Paldies par šo nepatīkamo pieredzi" "Paldies par Tiesu Slimnīca uz video - Nolasīju ko uzrakstīja pacients - nolasīju pacienta uzrakstīto, 3reiz Uzskatu ,ka cilvēktirzniecības ,krāpniecības ,valsts nodevēju ,traffiks deva valstīj,Garšīgas šokolādītes 10x! Kā rezultātā krāpnieciskās darbības var turpināties!" Kā arī - Skaistus mīnusus citās valstīs"! Uzsveru norādu ,ka vismazāk pārkāpumus vēlos veikt es, jo mīnus man ir visā,uz visa un visur. Uzsveru ,ka legālā veidā varēju pelnīt ļoti lielu naudu tā vietā man ir ļoti lieli zaudējumi,kā arī citiem varēja būt ļoti lielas iespējas dzīve, pateicoties man! Īsuma bojā visu un visur! Man ir 100 kārši motīvi uzskatīt par vainīgiem citus! Visur Biznesa, internet biznesa ,jomas, mantiskiem nolūkiem!,Kā arī varēju ,strādat labā valsts darbā! Tā kā dēļ olimpiskā karoga uz mana vārda man bij' ļoti labas iespējas dzīve! Kā arī ļoti labas iespējas dzīve vāreja būt Latvijas valstij! Ja apdomāt,pardomāt visas iespējamās sabojātas iespējas! Variantu ir ļoti daudz. Uzsveru ,ka ļoti daudz kas ir sabojāts! Nebrīnos, ja nonākšu kādas atkārtoti nepatīkamas situācijas! Vervēšanu neprotu un cilvēki skaudības, naudas,personisko labuma dēļ ir gatavi uz ļoti daudz ko! - " Viss ir Dieva rokās.!Bet mana gadījumā,neapveltītu cilvēku rokās.! Nenopietnu cilvēkDzīvnieku rokās. Nebūtu tehnoloģiju - "Saistība ar cilvēku vadāmību"" Savu dzīvi nodzīvotu savādāk. Pirkumus veiktu savādak" Savu dzīvi būtu nodzīvojis - savādak.! "To Par apveltītu gudrību-nenosaukt. Tie ir bīstami sabiedrībaj cilvēki! Kuri pēc iespējas ātrāk ir jāatrod. Nepatīkamas lietas var atgadīties ne tikai ar mani ,kā arī ar citiem ,kas to neprot.Norādu vervēšana nav beigusies! Krapnieciskie nodarījumi turpinās.! 🔥 🦻🚥🚦🚥🚦🚥🚦🚥🚦🚥🚦🚥🚦🚥🚦🚥🚦🚥🚦🚥🚦🚥🦻🔥. Vienlīdzības princips. ! Kriminālprocesa likums nosaka vienotu procesuālo kārtību visām kriminālprocesā iesaistītajām personām neatkarīgi no šo personu izcelsmes, sociālā un mantiskā stāvokļa, nodarbošanās, pilsonības, rases un nacionālās piederības, attieksmes pret reliģiju, dzimuma, izglītības, valodas, dzīvesvietas un citiem apstākļiem.(1) Kriminālprocesā nevienu nedrīkst pazemot, šantažēt, spīdzināt vai draudēt ar spīdzināšanu vai vardarbību, vai arī lietot vardarbību. "Kā arī tehnoloģijam ,makslīgi izteikti vārdi krāpnieciskiem, mantiskiem nolūkiem".! Uzsveru par vārdiem neatbild.! Uzsveru ,majore,
Policija 1000% ,kļūdījās par 1000%! Policijas teātrim Oskaru piešķirti var. Man ir nozagti -33 500Eiro ja neskaita visus karogus ,Ja nepievērš uzmanibu,kā naudai ir cita vērtība un ,visam kas svarīgs, visiem , karogiem visam kas sabojāts ,kā arī internet biznesa jomas daudz kas ir sabojātas,Godīgi pieriebušies teātri. Roundabouti ,jeb apļveida krustojumi! Uzskatu Valsts nodevēju teātris var beigties. Godīgi es neredzēju ,nelasija pat ko parakstīja.Kā arī par smieklīgām apelācijām paldies.
Atlidoju uz norunāto tikšanos uz vienu datumu Ar ārstu , tikšanās ar ārstu pārcelta uz 3 nedēļām. Pēc apstrādes, jānodod narkotiku testi - tauta saka , jāpatērē nauda, paldies
jums par maksligi izdotiem teātriem. Gaidīju,gatavojos tiesai - nosūtīju informāciju advokātei.Par advokātes maiņu netiku informēts. Tiesa Balvos notika ar man nezināmu advokāti . Uz tiesu tālruni ar informāciju līdzi nepaņemu. "Paldies jums Labprātīgajiem darbiem" Paldies, Ārstiem slepkavām,чикатилам Cirka netrūka. "" Pacientu Miļaka dziesma slimnīca "trīs dakteri trīs Slakteri pie manas gultas stāv. "Īsuma atstrādājam telefonu" Bet ļoti veicas. Kā tauta sākas par "mata ,tiesu" Uzskatu Valsts ir ļoti drošas rokās ,Traffics var turpināties" Policija strādā,krāpniekiem ,trafficam, pedofi,pedofiliem". Uzsveru legāli zagsim tautu" un saņēmisim par to naudu ("kukuļu intereses, Auto"). Anekdote no dzīves ,Nedzivojām ,ka arī nav jēga sākt dzīvot. Attainojumiem - apļveida krustojumiem. "Uzskatu, jāsāk strādat nevis strādāt kabatām , cilvēk tirziecībam ,sēžam vietām. 🦻🦻🚥🚦🚥 Kārtējo reizi meģināsiet izbraukt ievietojot mani "slimnīca" AR kukulīšiem) īsuma Jūsu tehnoloģiju deļ notiek pilnīgākie - ""sežam Vietu" Cirki,Cirka netrūkst. 100% Taisnība. Latviešu Patriotiem - aiz muguras auto CSDD nevienam neļavu rakstīt. Bet pārejiem vēlu ļoti ļoti lielu veiksmi! Liels paldies par sabojāto dzīvi,Par dzīvi kas palaista garām. Paldies par izniekoto - laiku kas tiek aizvadīts - velti,mīnusiem, cilvēk tirgotājiem,pedofiem. Īsuma šo iemeslu dēļ meģina atbrīvoties no manis visos iespējamajos veidos ,kā arī šo iemeslu deļ notiek vervēšanas, īsuma 100kāršai cilvēk Tirzniecībai un mantiskuma dēļ. Notiek klaunādes , teātri. Tā izgrozās valsts nodevēji,īsuma tas ir sekas pēc valsts nodevēju pienākumu neizpildēm, apļveida krustojumi. Īsuma brauc pa ausīm un spēle teātri,cilvēktirgotājiem un cepurēm. 🦻 Plus mīnus šādu tekstu nosūtiju advokātei,par advokātes maiņu man netika paziņots. Ilgi gaidīju, Ierados uz tiesu - pēc īsa dialogā ar prokurori, atnāca jauna Advokāte kuru pirmo reizi dzīve redzēju,protams par advokātes maiņu netika paziņots "Tālruņa numuru kurā bij' visa veida informācija man nobloķēja"plus mīnus šāda teksta formāts. Īsumā "Tātad Tiesa - Mākslīgi Veidotas liecības, Atklāti stāstija tiesā par Valsts nodevību,Cilvēk tirdzniecību,Vervešanu,bēršanām klāt,ziņoja tiesnesei par manis notriekšanu ar automašīnu,kā arī atbildēja ,ka nēesmu spiegs. Tiesnese nosūtija mani pie ārstiem, ārstu slēdzieniem uz Streņcu neiroloģisko slimnīcu - Saņēmu vēstuli no Tiesneses - vienā no teikumiem teksta saturs vēstule - Vienā no teikumiem rakstīts ,- ja dienā izdzer 30litri ūdens jūtas ļoti labi. Īsuma - ielēju degvielu aizbraucu uz norunāto tikšanos pie ārstiem uz Streņčiem.Braucu 300kilometrus- Sarunai ar ārstu - saruna ilgums aizņema pus otru minūti devos mājas. Īsuma Gaidu vēl vienu Tiesu. Turpinājums sekos. Rakstīja šada veida informāciju Augstākāi tiesai KNAB, atbilde no KNAB augstākās tiesas par šāda veida informāciju - Atbilde - nepieciešams E paraksts ,bez E paraksta Verdzība Latvijā ir Legāla.! - tātad Latvija droši drīkstiet siet visus kas atrodas verdzība ,sieniet klāt pagraba turiet pagraba.Nebūs E paraksta nebūs problēmu! Piemēram Policijas priekšniekam M.Zaķim Verdzība ir legāla - iesniegums par verdzību un beršanu klāt - noraidīts - atteikums saistās sakarā ar nezināmu vielu bēršanu klāt - tātad turiet verdzībā jauciet klāt narkotikas dzērieniem un ja policijas priekšnieks jeb Valsts nodevēju darbinieks nezinās ša veida narkotikas - bēršanai klāt - verdzības būs legālas.! iespējams arī strādā Pedofilu cilvēk tirgotājiem. ! Iespējams ņem kukuļus par pedofilu cilvektirzniecību.! 100% taisnība. Bet visu taisnību nezinu. Turpinājums sekos. Īsumā šadi ,bet ar robotu - šaja, laika posmā pietaisīju vēl diezgan daudz nepatikšanu,parējiem vēlu ļoti lielu veiksmi - spīdeja vienā spīdešana - Mani ,jeb robotu -Aizturēt vienkārši -bet pie atbildības īsto vaininieku nav. ⛔
Baltkrievija jauns Likums Pedofilus kastrēts nepieciešams šādu likumu ieviest visā Eiropas savienībā ,lai pedofilus kastrē lauka.