Tele2 - Slikts setviss
Labdien,
03.08. 14:48 t/c Akropole Alfa tika veikts darījums. Līgumam tika pievienots vēl viens numurs.
1) Nekompetents konsultants - sniedza info, ka varu tuvākajā laikā zvanot saņemt atlaidi, taču zvanot nākamajā dienā noskaidroju, ka nekādas atlaides nav piemērojamas.
2) Tika iesniegta cita epasta adrese informācijas saņemšanai turpmāk, taču rekina saņemšanas datumā, nesaņemot rēķinu un zvanot uz uzņēmuma info talruni tika konstatēts, ka adreses maiņa sistēmā nav veikta- klaja nekompetence.
3) pats galvenais - tika piemērots tarifa plāns Ģimenes par apm.18 eiro. Taču saņemot rēķinu konstatēju, ka summa ir lielāka, kā noslēgts līgumā. Zvanot uz info tālruni 09.09. Plkst: 15:30 saņēmu informāciju, ka GIMENES TARIFU PLĀNU TOMĒR PIEMĒROT NEVARĒJA UN TAS IR PATVAĻĪGI, MANI NEINFORMĒJOT, MAINĪTS UZ CITU, PAR APM. 5 EIRO DĀRGĀKU. KĀ TAS VISPĀR IR IESPĒJAMS, ŠEIT IZSKATĀS PĒC PRASĪBAS IESNIEGŠANAS PTAC.
Gaidu rakstisku skaidrojumu un informāciju par rīcību ar pilnībā nekompetento darbinieku- uzskatu, ka šāds darbinieks nevar turpināt apkalot klientus.
Sveicināti!
Paldies, ka dalījāties ar savu pieredzi. Mums ir svarīgi noskaidrot šīs situācijas apstākļus un palīdzēt atrisināt radušos jautājumu.
Lai mēs varētu identificēt Jūs kā klientu un pārbaudīt informāciju mūsu sistēmās, lūdzu, atsūtiet savu telefona numuru vai klienta numuru, privātā ziņā šeit, portālā.
Tiklīdz saņemsim informāciju, nekavējoties ar Jums sazināsimies.
Ar cieņu,
Tele2 komanda