www.sudzibas.lv Tele2 Legālā zādzība

Tele2 - Legālā zādzība

Cūcībā pēdējā kāda var būt no operātora tele2, pie kura klients esmu vairāk kā 15gadus, apskatot tagad pēdējo rēķinu konstatēju ka pāris mēnešus es maksāju papildus 7,99e par ierīces apdrošināšanu par kuru es esmu samaksājusi vairāk kā 2 gadi atpakaļ un pirms 2 gadiem es to apdrošināšanu sen jau samaksāju! Uzzvanu operātoram un man Saka ka pati esmu vainīga, bet kā? Ja telefons sen kā vairāk neeksistē un pat ja ir līgums, viņš jau cik gadus ir beidzies…savu naudu vairāku mēnešu garumā par ko es maksāju atpakaļ noteikti nedabūšu, jo redz pati esmu pieslēgusi, bet kā es atkārtoti vari pieslēgt telefonam kura vispār vairāk nav.. Un operātoriem saki ko gribi, bļauj pretī un atrisināt mierigā ceļā neko nevēles, tikkai Saka ka nu mēs jums no šodienas atcelsim to otro apdrošinasnu par ierici kura ka 2 gadus nemaz nav! 😂 bet nauda kur? Vissa tā nauda kur paliks? Nav komentāru vienkārši.. Pàris Mēneši palikuši lidz pēdejās ierīces izmaksāšanai un došos pie cita operātora…mani apzog un es vēl vainīga palieku!

D

S Spuris 44 min atpakaļ

Nevajag iekrist uz tām apdrošināšanām . jJo ja kas notiks tik un ta pataisīs Jūs par vainīgo .Tele2 ir pilns ar ''zemūdens '' akmeņu . Tadi ir visiem operatoriem .Tapēc parakstot līgumus uzmanigi palūkojaties kur ķeksīšus liekat,kā arī kad līgums tuvojas beigam tad drosības pēc pārbaidiet par ko vel maksājiet. Visērtak ir lietot pie operatoriem sadaļu ,kura paši var veikt izmaiņas tarifos vai papildpakalpojumos . Naudu atpakaļ nedabūsiet,jo pati neesat sekojusi līdzi ikmenēsu reķiniem. Lai Jums veicas visu nokārtot.

S SliktsVards 37 min atpakaļ

Pieejot no loģiskās puses - kā Jūs iztēlojaties, ka operators zin vai tas telefons vēl ir lietošanā vai nav? Tikai no tā skatu punkta, ka Jūs izmaksājāt nepieciešamo summu? Iespējams, taču ir variants, ka telefons ir nodots lietošanā kādam ģimenes loceklim, draugam u.t.t.? Telefona apdrošināšana ir ikmēneša pakalpojums t.i. to izmaksāt nevar. Apdrošināšanu var atcelt, bet ne izmaksāt. Apdrošināšana noteikti tika noslēgta telefona iegādes brīdī, iespējams, ka pirmos pārus mēnešus pat bija bezmaksas, bet kā visi šie bezmaksas periodi - agrāk vai vēlāk beidzās un tad stājās spēkā abonēšanas maksa par pilnu cenu. Šeit ir jau lietotāja atbildība sekot līdzi un informēt operatoru par pakalpojuma nepieciešamību.
Piemērs no Tele2 mājaslapas zemāk. Apdrošināšanas cena, domāju, atkarība no telefona vērtības uz iegādes brīdi.