TC Selija Rimi Jekabpils - Slikts Serviss Apkaunojoš Serviss
Rimi Jēkabpils (TC Sēlija, Vienības ielā 7) – Patvaļīga attieksme, bļaušana uz darbiniekiem un netaisna atlaišana pēc vētras.
Gribu vērst sabiedrības un uzņēmuma vadības uzmanību uz klaju neadekvātumu un patvaļu, kas valda Rimi veikalā Jēkabpilī, Vienības ielā 7 (TC "Sēlija").
Pēc Latvijā piedzīvotās milzīgās vētras mūsu darba vietā nebija elektrības. Nākamajā dienā darba grupā saņēmām ziņu no vadības, ka darba nav, jāgaida ziņa, kad būs jāierodas. Taču vēlāk veikalā parādījās elektrība, un vadītāja Linda sāka zvanīt darbiniekiem, pieprasot nekavējoties ierasties darbā.
Manai sievai tajā brīdī telefonā bija tikai 20% baterijas, turklāt pēc vētras reģionā bija nopietni sakaru un interneta traucējumi (nebija ne zonas, ne sakaru). Neskatoties uz to, vadītāja Linda ar manu sievu runāja neadekvātā un paaugstinātā balsī, faktiski bļaujot uz viņu. Sieva guva lielu stresu un emocionālu traumu šādas attieksmes dēļ, un tās dēļ nespēja ierasties darbā, par ko viņu vienkārši atbrīvoja no darba.
Bet ar to viss nebeidzās. Es pats strādāju šajā pašā uzņēmumā par noliktavas pārzini. Šodien, esot ugunsdrošības mācībās, man lika parakstīt papīru par to, ka esmu "neizturējis pārbaudes laiku". Kāds tam sakars ar manu darbu?! Sanāk, ka vadība atriebjas man par manu sievu un izmantojot savu amatu, vienkārši izrīkojas ar darbiniekiem pēc saviem ieskatiem.
Šāda attieksme pret darbiniekiem, kuri godīgi pilda savus pienākumus, ir zem katras kritikas. Lūdzu SIA "Rimi Latvia" vadību izvērtēt veikala vadītājas Lindas Guntas Un Anitas rīcību Jēkabpils TC Sēlija!
Es ka bijušais darbinieks kuru atlaida bez iemesla uzskatu Kad Lindai un Anitai Brokai Japamet sava darba Vieta tādiem darbiniemiem Vieta nav Tirznieciba. Bet gan Taromātā kur dzen i katru kas atnak tur strādāt.
Sveiki velejos pateikt, kad Jekabpili rimi uznemums negativi. Izturas pret stradniekiem.