www.sudzibas.lv Tava Tehnika Briesmīgs serviss, krāpšana

Tava Tehnika - Briesmīgs serviss, krāpšana

Pēdējā reize, kad te ko pirku !
Rēzeknes veikals un interneta veikals ir "super" !

Pirku metināšanas automātu. Zvanu uz Rēzeknes veikalu, saka viss ir uz vietas.
11. novembrī Aizbraucu (80 km turp un atpakaļ), saka, neesot pilnā komplektā, nevar pārdot.

Lieliski ! Bet pirms tm jau nevarēja paskatīties ! Pat ne elementāras atvainošanās par sačakarēto dienu, iztērētu degvielu un zaudēto laiku. Atbilde: "pērciet interneta veikalā".
Visi plāni sabojāti, jo aparātu vajadzēja steidzami darbu veikšanai.

19. novembrī sūtu tieši tādu pašu aparātu internetā. Paiet 4 dienas, nekādu ziņu. Zvanu uz e- veikalu. Izrādās preces nav noliktavā un nav zināms vai un kad tā būs. Mani, protams, par to neviens neuzskata par vajadzīgu informēt. Operators sola, ka pēc 2 dienām kolēģi sazināsies.

Protams, neviens ar mani nesazinās ! Zvanu atkal un saku, ka mana pacietība ir beigusies ! Esmu samaksājis, bet mani pusmēnesi čakarē un nesūta preci. Atkal atrunas, ka centās sazvanīt, bet nevarēja (iespējams, jo slikta zona). E-pastā esot sūtīta vēstule (neko neesmu saņēmis).
Piedāvā man tādu pašu aparātu, tikai citā krāsā. Saku, ka īsti tāds pats nav, jo ir nedaudz lētāks. Mani apstrīd, bet tad aplaužas, jo man tomēr taisnība, ka aparāti atšķiras ne tikai ar krāsu, bet arī ar cenu.
Piedāvā starpības atmaksu un analogās preces piegādi nākošās dienas pusdienlaikā. Preci saņemu nākošajā dienā, tiesa gan 7 vakarā !

Šo klaunu dēļ zaudēts pusmēnesis, visi plāni vējā un laicīgi nesaņemtā aparāta dēļ man radušies arī finansiāli zaudējumi !

Nesaņēmu pat elementāru atvainošanos ! Tā vietā viņi vēl mēģina savākt sev preces cenu starpību ! Un preces piegāde arī pa "lēto" ! 15 kg preces piegāde ar kurjeru man izmaksā 20 euro ! Pat ledusskapi var lētāk atvest !

Saprotu, ka šāda klientu čakarēšana ir normāla parādība Tavai Tehnikai !
Nevienam neiesaku !

A