www.sudzibas.lv Talsu Gaļa ņamīga gaļa

Talsu Gaļa - ņamīga gaļa

Sveicināti visi Tie, kas dievina gaļu un desas (Kaut gan diez vai to visu var nosaukt par 'gaļu' un 'desu')

Runa ies par ļoti daudziem pazīstamu gaļas pārstrādes uzņēmumu A/S "Talsu gaļa". Šis ir viens no lielākiem gaļas pārstrādes uzņēmumiem Kurzemē.
Plašs sortimenta piedāvājums un iespēja daudziem strādāt. Tas viss ir apsveicami.
Tikai nez kāpēc tie, kas tur strādā - paši saražoto produkciju neiegādājas un citiem to iesaka nedarīt. Varbūt tāpēc ka dien dienā tur strādā un tā gaļa vienkārši stāv "rīklē", vai varbūt tāpēc ka piedalās procesā, kura rezultāta gaļa vairs nav gaļa, bet gan ar ķimikālijām apstrādāta produkcija.
Ieej veikalā un iegādājies produkciju (dotajā situācijā tā ir maltā gaļa, kas ir pagatavota uz vietas, perspektīvi manā klātbūtnē samalts šķiņķis ar speķi), atnāc mājās izbadējies pēc smaga darba, sāc ņemties , gatavot kotlešu masu. Visu sagatavo un tā tālāk. Sagatavo kotletes, uzkarsē pannu, kā jau tas pieņemts, un uzliec uz pannas 8 gb, lai cepās. Tikai process notiek nevis kā, parasti pieņemts,cepās, bet gan tā itkā tas viss sautētos , un pie tam tas viss notiek ar tādu skaņu itkā uz karstas pannas uzlietu ūdeni. Un cepšanas procesā izdalās dīvainas konsistences viela, kas sacepjās brūnā krāsā. (tādā veidā iegūstu ceptas kotletes un pa virsu vel glazūru var uzlikt)
Rezultātā no pilnas pannas sanāk nedaudz vairāk kā puse no pannas. Kur tad pazūd pārējais ??? Izkūp?
Gan jau neesmu vienīgā persona, kas ar šo problēmu ir saskārusies.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=D45vTKeiux0&feature=endscreen

Šeit gan viss ir tik skaisti un apetitelīgi!!!!

Labu apetīti.

B

Komentāri (1)

B bumbuks14 17.02.2014

Pilnīgi piekrītu. Diemžēl Talsu gaļā (nu jau Talsu gaļa Plus) gaļas produktu izstrādājumus, kā arī svaigu produkciju nu vairs nedrīkst pirkt. No svaigās gaļas izdalās sojas špricējamais, desu nevar apēst, jo kraukšķ samalti kauli desā.Gaidam tagad šašliku sezonu, lai varētu atkal pasmieties par Tradicionālo šašliku un šašliku saldskābajā marinādē (lai atkal etiķa vietā pievieno etiķa esenci 90%)... Fuuuu... Lai Jums neveicās!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes