sultan kebabs - jēla gaļa

Sveiki. Nav jau labi gremdēt LV tā jau knapi strādājošos uzņēmumus. Vēls tikai vērst uzmanību uz vienkāršu lietu. Esmu bijis Rīgas Sultan kebabā un zinu, ka viņi strādā tā, kā vairums Eiropas kebabnīcu - maz domājot par higiēnu. Varat protams teikt, ka Vācijā ir ļoti garšīgi kebabi utt, bet elementārās higiēnas prasības Vācijā galīgi netiek ievērotas. Tas tā, atkāpei.
Nedēļas nogalē biju Aglonā, kur arī Sultan kebabs tirgoja ārā tirdzniecībā. Protams, rinda pie viņiem veidojās un jāstrādā bija ātri, rokas sanāca arī nenomazgāt un gramstīties visur apkārt, bet... KĀPĒC KEBABĀ JĀLIEK JĒLA VISTAS GAĻA??? No virtuves lietām kaut ko saprotu un zinu, ka dažas labas baktērijas (salmonella) iznīkst pie ļoti augstas apstrādes temperatūras. Atbilstošā temperatūra protams netika sasniegta un cilvēki saēdās negatavu gaļu. Cerams, ka gaļā nebija šo baktēriju, savādāk klienti smagi mocīsies un dārgi ārstēsies.

Lūdzu sekojiet līdzi ko un kā Jums gatavo. Pieprasiet, lai tiktu ievērotas elementāras higiēnas prasības un ja tās neievēro - dodiet ziņu uzņēmuma vadībai.

M

Komentāri (3)

* *88 16.08.2011

Uzņēmuma vadība tādu gaļu(iepriekš sagatavotu) iepirka.Un pats īpašnieks visus svētkus klāt stāvēja, tā ka varēji iet klāt un dod to ziņu.Es arī tur ēdu un man arī tā gaļa nepatika.

T Ticīgais 16.08.2011

Tā bija musulmaņu diversija, vērsta pret katoļiem!

* *88 16.08.2011

Ko nu muldi !

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes