www.sudzibas.lv SIA "Berga nami" Bezkaunīgs apsaimniekotājs

SIA "Berga nami" - Bezkaunīgs apsaimniekotājs

Nama īpašnieki nolēma 2024. Gada augustā uzteikt darbu sia "berga nami" par līguma saistību nepildīšanu - iekasē tikai naudu par rēķinu izrakstīšanu, bet nespēj nodrošināt uzkopšanas pakalpojumus, komunikācija ar pārvaldnieku un biroju vispār ir absolūti neiespējama, vai nu neatbild uz zvaniem, vai apkalpošanas centrs pieraksta informāciju un ar to viss beidzas, nekas netiek risināts. Pēdējos mēnešos izrakstītos rēķinus regulāri izrakstīja ar kļūdu aprēķinos, turklāt netika atšifrēti cik mājas kopējais ūdens patēriņš un atkritumu kubi, cik no tā patērējuši komerctelpu īrnieki, lai varētu saprast katra īpašnieka kārtējos komunālos maksājumus. Vairākkārt sūtījām viņiem savu aprēķinu, cik īsti pareizi būtu jāmaksā, jo ar komunālo pakalpojumu sniedzēju rēķiniem ir iespēja iepazīties pa tiešo no pakalpojuma sniedzējiem, bet berga nami neko neņēma vērā un turpināja rēķinos pierakstīt klāt starpību kā parādu. Kad berga namiem bija jānodod lieta (t. Sk. Uzkrājuma fonda nauda) atpakaļ īpašniekiem, par šo parāda summu samazināja atgūstamo fonda naudu. Ārkārtīgi nepatīkama attieksme no šīs kompānijas! Publiskā telpā šis uzņēmums izskatās Skaisti, bet praktiskā darbībā, sagādā tikai nepatīkamus brīžus mājas īpašniekiem un iedīvotājiem.