Rimi Vivo centrs - slikts seviss
Labdien, Rimi komanda!
Kopumā man ļoti patīk iepirkties Rimi, tāpēc jo īpaši nepatīkami ir saskarties ar situāciju, par kuru vēlos jums uzrakstīt.
Tā kā audzinu mazu bērnu, veikalus apmeklēju reti un iepērkos reizi nedēļā visam periodam. Diemžēl jau vairākas reizes esmu pamanījusi, ka pie jums pirktie augļi un dārzeņi sabojājas jau nākamajā dienā (iepērkoties citur, šādas problēmas nav).
Nesen man tapa skaidrs šīs problēmas cēlonis. Atrodoties veikalā brīdī, kad tika papildināti plaukti, novēroju darbinieces rīcību (gari, balināti mati astē, maza auguma). Viņa nevis izņēma bojātos augļus, bet gan jauno pievedumu vienkārši sameta tiem pa virsu. Tika mesti gan nektarīni un banāni, gan tomāti. Šādas triecienu un neuzmanīgas rīcības dēļ produkti tiek bojāti jau izkraušanas brīdī.
Pilnībā izprotu darbinieku lielo noslogojumu, tomēr tas nedrīkst kļūt par iemeslu tam, ka cieš pircēji un tiek bojāti produkti. Mēs, pircēji, maksājam par kvalitatīvu preci, tāpēc sagaidām atbilstošu attieksmi un rūpību no veikala puses.
Lūdzu pārrunāt šo situāciju ar minēto darbinieci un veikala kolektīvu, kā arī pastiprināt kvalitātes kontroli svaigo preču nodaļā.