www.sudzibas.lv Rīgas Namu Pārvaldnieks Nekompitents darbinieks, slikts darbinieks.

Rīgas namu pārvaldnieks - Nekompitents darbinieks, slikts darbinieks.

Rīgas Namu Pārvaldniekā darbiniece, apsaimniekotāja Kristīne Brauna, viss liktākais apsaimniekotājs ar ko ir bijusi saskarsme. 2-3 gadu laikā nevienu lietu nenokārtoja, visu vainu noliedz uz iedzīvotājiem. Visi dokumenti tika atsviesti atpakaļ, nevar nofurmulēt juridiski pareizi. Kā var lietas sakārtot, ja darbinieks lielāko daļu atrodas mājās. Nopirkusi gatavu īpašumu Medemciemā 650m2, izmanto savu darba statusu rakstot uz kaimiņiem sūdzības uz Olaines Pašvaldību uz Būvvaldi. Kaimiņi taisa terasīti - sūdzība. Labo jumtu - sūdzība. Ciemiņi - sūdzība. Visiem kaimiņiem sūdzības, ka neesot pareizi kanalizācijas izbūvētas. Nav nevienā sapulcē piedalījusies. Cilvēkam nav vispār interese ne īpašumus sakārtot par kuriem ir atbildīga, kā arī dara visu iespējamo, lai kaimiņiem nav sakopti īpašumi.
+ startē uz Rīgas Pašvaldības vēlēšanām Apvienotais Saraksts Kristīne Brauna. Tādiem cilvēkiem nav vietas politikā, ne apsaimniekošanā. Grib dzīvot uz nodokļu maksātāja naudām un neko nedarīt.
Uz šodienu jauns apsaimniekotājs un visas lietas tiek sakārtotas un viss notiek.

09.06.2025

M